HTC Leo er avbildet

Her ser du HTC Leo (angivelig 4,3 tommers skjerm) sammen med HTC Touch HD (3,6 tommers skjerm)
Her ser du HTC Leo (angivelig 4,3 tommers skjerm) sammen med HTC Touch Pro (3,8 tommers skjerm)

HTC Leo er foreløpig bare et rykte, men kan godt være den råeste trykkskjermmobilen så langt. Nå har det dukket opp flere bilder av telefonen, og tilhørende detaljer.

Telefonen skal ha en råtass av en prosessor. Brikkesettet er av typen Qualcomm Snapdragon (QSD8250) med 1 GHz klokkehastighet. Skjermen skal være 4,3 tommer stor, og dermed den største skjermen vi har sett fra HTC. Skjermoppløsningen skal være 800 x 480 piksler. Noen av disse spesifikasjonene "bekreftes" også av systeminformasjonen som står på skjermen til Leo på det ene bildet. 

Hvilken skjermtype?

Tidligere rykter sier at telefonen skal ha en kapasitiv trykkskjerm, der du kun trenger å berøre skjermen for å skape reaksjoner i menyene. Imidlertid har pocketnow.com tatt en nærmere titt på bildene, og funnet de "prikkene" i skjermen som kan sees fra spesielle vinkler og som viser at skjermen på enheten som har blitt avbildet faktisk har resistiv skjerm. Om den endelige utgaven får kapasiv eller resistiv skjerm er høyst usikkert.

Et kamera som tar bilder i inntil fem megapikslers oppløsning er på plass, og i dunkle omgivelser tar den en LED-basert blits til hjelp. Innebygget minnekapasitet skal være 320 MB RAM, og telefonen støtter for Micro-SD-kort. Ifølge ryktene altså - ingen detaljer er offisielt bekreftet. 

(Kilder: slashgear.com, pocketnow.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen