Nye HTC Diamond skal være en liten toppmodell.

HTC lanserer denne i morgen

HTC holder i morgen et større arrangement i London, og det er ventet at det kommer minst én nylansering. Ifølge rykter er det HTC Diamond som lanseres. Nå har det dukket opp nye og skarpere bilder av nykommeren.

Diamond skal ha GPS, og fremstår som en toppmodell ut fra ryktene. Mobilen skal ikke kjøre Googles operativsystem "Android", og lite tyder på at det er Android-telefonen vi får se i morgen. I stedet kjører HTC Diamond Windows Mobile i versjon 6.1.

Våre kilder sier at den nye telefonen får et nytt grensesnitt som skal være bedre enn Touch Flo, som gjør at du frigjøres fra pekepennen og enklere kan bruke tommelen rett på skjermen for å styre telefonen. Skjermen skal være 2,8 tommer stor.

Les mer om nye Touch Flo »

Super-3G og super-GPS

Telefonen har også lynrask internettoppkobling. Her kan du velge mellom å koble til det trådløse Wi-fi-nettet ditt hjemme med full hastighet, eller du kan bruke mobilnettet. Diamond støtter ifølge ryktene super-3G i hastigheter opptil 7,2 Mbps, i tillegg til vanlig 3G og Edge.

Innebygget i Diamond finner du en GPS-mottaker som støtter "Enhanced GPS" (EGPS). Det skal sørge for at mobilen raskere finner ut hvor du befinner deg, i tillegg til å gi en omtrentlig posisjon når GPS-signalene forsvinner, for eksempel innendørs eller i tunneler.

På baksiden av de lekkede bildene ser vi at telefonen står oppført med et 3,2 megapikslers kamera. Ifølge rykter skal også telefonen ha "flash", uten at det er spesifisert om det er fotolys eller Xenon-blits. Det er imidlertid ingen synlig blits eller fotolampe på de nye bildene.

Lommevennlig

Størrelsen på Diamond skal være 9,9 x 5,1 x 1,07 cm, noe som kan sies å være ganske lommevennlig. Batteriet skal ha en kapasitet på 900 mAh, noe som er overraskende lite i forhold til de strømslukende teknologiene telefonen har.

Foreløpig er telefonen kun et ubekreftet rykte. Vi holder deg løpende oppdatert i morgen da telefonen trolig lanseres.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen