HTC lager oppfølgere til Touch og P3300

Foto: Smartmobilegadgets
Foto: Smartmobilegadgets

Smarttelefonene HTC P3300 og Touch har fått en varm velkomst blant proffbrukerne her i landet, og nå ser det ut til at denne gruppen kan ha en gledelig overraskelse i vente. Det snakkes nemlig i gangene om oppfølgere til begge disse modellene.

Touch 2?

Det antas at oppfølgeren til HTC Touch kommer til å enten hete P5500, eller rett og slett Touch 2.

Den eneste kjente forskjellen mellom denne og originalen er foreløpig at Touch 2 skal være en skyvetelefon med vanlige nummertaster, mens Touch kun har berøringsfølsom skjerm.

Det skal understrekes at Touch2 ikke er bekreftet fra noe hold, og at det foreløpig eksisterer svært lite informasjon om modellen.

Vil du lese mer om den originale Touch?

Polaris

Oppfølgeren til GPS-telefonen P3300 går foreløpig under arbeidsnavnet Polaris. Heller ikke denne er bekreftet fra HTC selv, men det finnes i det minste litt flere detaljer enn det gjør rundt Touch 2.

Polaris skal blant annet ha et tre megapiksels kamera, altså én megapiksel mer enn forgjengeren sin. Du skal ellers finne støtte for både EDGE, 3G og super-3G (HSDPA), slik at du er rustet for å surfe på nettet i høyest mulig hastighet der du befinner deg.

Er du i nærheten av et trådløst nettverk kan du koble deg opp via Wi-Fi, noe som fort sparer deg for noen kroner sammenlignet med å bruke mobilnettet.

Vil du ha en liten pekepinn på hva du ellers kan forvente av Polaris, kan du ta en titt på det vi har skrevet om forgjengeren:

Det finnes inntil videre ikke noe informasjon om verken pris eller forventet lanseringstidspunkt for de to modellene, men du kan forvente at de ligger i samme prisklasse som forgjengerne.

Er du interessert i flere HTC-rykter, anbefales det også å lese tråden HTC høsten 2007 i diskusjonsforumet vårt.

(Kilder:Mobil.se, Smartphonegadgets)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen