HTC kidnapper egen supermobil

HTC leier skuespillere til å stjele den nye mobilen X7500.
HTC leier skuespillere til å stjele den nye mobilen X7500.

HTC har tatt i bruk utradisjonelle metoder for å skape blest rundt den kommende "supermobilen" HTC X7500, også kjent som Athena. Alt tyder på at produsenten har rullet ut en serie med skjulte reklamefilmer på YouTube.

Stjeler X7500
I videoene blir vi kjent med de to medlemmene Megachip og CD-Ron i "DOS Clan", som sniker seg inn i HTCs hovedkvarter og stjeler en X7500. Det hele har blitt lagt ut på YouTube. Du trenger likevel ikke store porsjonen kritisk sans for å skjønne at dette er iscenesatt fra HTCs side.

Viral markedsføring
Denne måten markedsføre produkter på kalles "viral markedsføring". Dette er en måte å spre reklame gjennom folks sosiale kanaler, i dette tilfellet YouTube, i stedet for tradisjonelle kanaler som TV-reklame og avisannonser.

HTCs kampanje kan vel nærmest kalles en mellomting, med tanke på at det helt åpenbart er de selv som har "lekket" X7500 ut på YouTube. I tillegg har HTC lansert et nettsted med en sniktitt på X7500, hvor det står at telefonen blir lansert om fire dager.

Kommer på 3GSM
Dermed er det mer eller mindre bekreftet at X7500 blir lansert under 3GSM-messen i Barcelona til uken. Dette kommer ikke som noen stor overraskelse, i og med at den norske HTC-importøren Dangaard allerede har bekreftet overfor Amobil at modellen kommer til Norge rundt mars i år.

Her ser du den første av i alt tre YouTube-videoer om X7500:

De andre videoene finner du på YouTube >

(Kilde: YouTube.com, SeeHTC.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen