HTC gir Diamond flere funksjoner

Bt
HTC gir Diamond firebånds GSM.

Om du har HTC Touch Diamond og du trodde du var nødt til å klare deg med trebånds GSM, har du gode nyheter i vente. Nå trekker nemlig HTC på magisk vis GSM 850 ut av hatten på Diamond.

Magi er det kanskje ikke, men en såkalt ROM-oppdatering er det i alle fall. HTC har sluppet den første offisielle oppdateringen som aktiverer støtte for 850 MHz-nett, slik at du nå kan få firebånds GSM på telefonen.

Dette er noe telefonen tidligere ikke har hatt, og gjør det mulig å ringe i amerikanske GSM850-nett. Denne frekvensen er vanlig utenfor byer i nord og sør.

Ti feil fikset

Til sammen er ti feil fikset, inkludert blant annet bedre lydkvalitet fra lydutjevneren og raskere lasting av startsiden. Oppdateringen, med nummer 1.93.831.1 WWE, er sluppet løs på HTCs asiatiske nettsider, og kan fritt lastes ned av alle.

Men om du kan laste den inn på din Diamomnd, ja se det er en helt annen sak. Foreløpig finnes bare oppdatertingen til utgaver med engelsk språk. Når oppdateringen blir tilgjengelig for norske utgaver gjenstår å se.

(Kilder: xda-developers.com, htc.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen