HTC fokuserer på toppmodeller

HTC fokuserer på toppmodeller

Starter utviklingsstudio som rapporterer direkte til toppsjefen.

I 2011 merket HTC for første gang på flere år en viss tilbakegang. Strategien for 2012 er klar – selskapet ønsker å satse på noen få men tilnærmet perfekte telefoner. Denne typen perfeksjonerte enheter har HTC kalt "Hero Devices". For å nå målet har HTC opprettet et nytt utviklingsstudio som skal starte med blanke ark.

Les også: HTC bankes av Samsung og Apple

Studioet slipper å ta hensyn til dagens design og maskinvare. Det betyr at de står så godt som fritt til å velge brikker fra ulike produsenter, og ikke kun dagens samarbeidspartner; Qualcomm. Det nye utviklingssenteret skal rapportere direkte til toppsjef Peter Chou i HTC.

Forsinket av Qualcomm

At HTC var bundet til utstyr fra sine faste leverandører skal ha vært en av årsakene til at selskapet i manges øyne brukte 2011 på å halse etter konkurrentene.

– Å ha et åpent sinn i forhold til komponenter, der vi plukker de aller beste komponentene, vil la oss kjempe helt i toppen igjen, forteller HTCs økonomisjef Winston Young til nettstedet unwiredview.com.

Store telefoner med svak batteritid

I det amerikanske markedet har HTC fått kritikk for store og klumpete 4G-telefoner som knapt har hatt batteritid nok til å vare gjennom arbeidsdagen. Også norske kunder har blitt mindre fornøyde med merket i løpet av 2011, ifølge en undersøkelse gjort av EPSI.

Les også: Disse telefonene er vi mest fornøyd med

Det forventes at noen av HTCs første telefoner for 2012 vil bli lansert under Mobile World Congress i Barcelona. Den gigantiske mobilmessen går av stabelen om tre uker, og Amobil er selvsagt til stede.

(Kilde: slashgear.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen