HTC Edge sprenger grenser

Tøff utfordrer for Samsung Galaxy Nexus.

Samsung Galaxy Nexus risikerer å få en kort regjeringstid som kongen av Android-mobiler. Ifølge ubekreftede rykter skal nemlig HTC snart være klar med en supermobil som stiller Galaxy Nexus i skyggen.

HTC Edge skal angivelig være den første mobiltelefonen som bruker den nye firekjerneprosessoren Tegra 3 fra Nvidia. Hver av de fire prosessorkjernene er klokket til 1,5 GHz, mens arbeidsminnet er på 1 GB. Internminnet er på 32 GB, mens skjermen er på 4,7 tommer med HD-oppløsning (720x1280).

Hvor rask telefonen blir, avhenger ikke bare av antall kjerner i prosessoren. Programvaren må også være skrevet for å kunne utnytte mulighetene firekjerneprosessoren gir.

Bedre kamera

Kameraet har en f/2.2-linse og kan filme i HD 1080p. HTCs videofunksjon har foreløpig ikke imponert oss. Forhåpentlig er Edge bedre på HD-video enn sine forgjengere. Det er i alle fall ikke maskinvaren det står på.

Ryktene melder at telefonen er klar før sommeren neste år, og at det dreier seg om en mobiltelefon med turbo-3G som har en nedlastingshastighet på opp til 21 Mbps. Om den i tillegg får LTE sier ryktene ikke noe om.

Kilde: Pocketnow.com.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen