Diamond kan komme til å gjøre det veldig bra når den kommer i salg. (Foto: HTC)

HTC Diamond er i salg

HTC Diamond ble lansert for knapp én måned siden, men er allerede på vei ut i butikkene i USA. Nå kan tre butikker melde at de har fått den på lager, og går salget like bra som antallet forhåndsbestillinger skulle tilsi, vil Diamond raskt kunne ta av.

Se Diamond hos: Decho
Se Diamond hos: Popular Electronics
Se Diamond hos: Overseas Electronics

Hit neste måned

Her hjemme er telefonen ventet først neste måned. En sjekk rundt med flere av landets største nettbutikker viser at de fleste regner med å få telefonen inn nærmere månedsskiftet juni/juli. Elprice melder at de har en bekreftet leveringsdato på 1. juli, noe som underbygger sannsynligheten for at disse datoene er reelle.

Som nevnt har forhåndsbestillingene stått i kø, ihvertfall om vi skal tro HTC selv. I Danmark kunne HTC bekrefte at etterspørselen etter Diamond så langt har vært større enn etter Touch, og også her hjemme meldes det om stor pågang.

En av årets mest spennende

Det er kanskje ikke så rart. HTC Touch er regnet for å være en av årets hittil mest spennende telefoner, fylt til randen av teknologi. Telefonen blir blant annet en av de første her til lands med VGA-oppløsning i skjermen, i tillegg til å kunne friste med 4 GB internminne og super-3G. For å nevne noe.

Amobil var på lanseringen av Diamond her i Norge tidligere i mai. Der fikk vi også prøve telefonen for oss selv en stund, og vi har på bakgrunn av det laget en sniktitt og video på telefonen.

(Kilder: Phone Arena, HTC)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen