HTC Desire snart til Norge

På årets Mobile World Congress lanserte HTC tre nye mobiltelefoner, deriblant HTC Desire (også kjent som Incredible og Bravo). HTC produserer Nexus One for Google, og dette er deres egen variant av denne mobilen. Begge mobilene har 3,7-tommer AMOLED-skjerm (480x800), 5-megapikslers kamera, WLAN, GPS, og en 1 GHz Snapdragon-prosessor. HTC Desire har imidlertid et optisk punkt som erstatter styrekulen på Nexus One, og har i tillegg brukergrensesnittet Sense 3.0.
Under lanseringen ble det lovet at HTCs tre nykommere skulle komme på markedet i mars/april. Det gikk rykter om at Sverige skulle få mobilen før Norge og Danmark (22. mars), men det avkrefter en representant for HTC overfor Mobilsiden.dk:
- HTC Desire kommer samtidig i alle de nordiske landene – det vil si Danmark, Norge og Sverige. Vi følger planen, og forventer at den er i butikkene omtrent i midten av april måned.
Cirkapris oppgis å være 3 700 danske kroner uten abonnement – nærmere 4 000 norske kroner –, og det stemmer godt med det vi har hørt tidligere.

OPPDATERT: Vi kommer med en liten sniktitt på både HTC Desire og HTC Legend på tirsdag, så følg med på Mobilen.no for bilder og video.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen