HTC ”Kaiser” blir forsinket

Programvaren i mobiltelefonen er ennå ikke stabil nok til at den kan slippes på markedet. – Dette er en mobiltelefon vi kommer til å selge mange av. Da ønsker vi ikke at det første kjøperne må gjøre er å oppgradere til en mer stabil programvare. Derfor venter vi på neste "build". Det vil trolig forsinke salgsstart med tre til fire uker, sier Øyvind Lundbakk Pedersen hos distributøren Dangaard.

Pål Marius Christiansen i HTC Norge bekrefter forsinkelsen men har ikke gitt opp håpet om at ”Kaiser” skal være i butikk i slutten av august.

Kaiser er oppfølgeren til suksessmodellen Tytn, en PDA-mobil med Windows Mobile 6.0 og qwerty-tastatur. Nytt på Kaiser er muligheten for å vippe skjermen opp, samt at den har raskere HSDPA (Tytn 1,8 Mbit/s – Kaiser 3,6 Mbit/s). Kaiser har også 3,2 megapiksler kamera, mot Tytns 2,0 megapiksler.

I tillegg til dette har Kaiser innbygget GPS-navigasjon, USB 2.0 og kraftig forbedret batterikapasitet. Den nye telefonen er 3 millimeter tynnere, men veier 190 gram og er med det 24 gram tyngre enn Tytn.


 
Apacer Audio Steno AU350
Tar fremragende bilder, kjapt og brukervennlig, har de fleste nødvendige funksjoner, pluss en videofunksjon.
 
Mangler batterigrep, autofokus kun med optikk som har fokusmotor innebygd, kun 230.000 punkters oppløsning for LCD-skjermen.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen