Slik skal HTC One M10 se ut, ifølge tidligere lekkede bilder.
Slik skal HTC One M10 se ut, ifølge tidligere lekkede bilder. (Bilde: OnLeaks)

HTC skal endelig avsløre sin nye flaggskip-mobil

HTC M10 skal avdukes på et Internett-basert arrangement ganske snart.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Som alltid med mobiltelefoner, og særlig de i toppklassen, har det blitt porsjonert ut opplysninger om HTCs neste flaggskip M10 i ganske lang tid. Nå er det trolig snart slutt på alle spekulasjoner, for som blant andre 9to5google melder har selskapet nå avslørt tidspunktet for avdukingen.

HTC M10 skal formelt kunngjøres i et nettbasert arrangement den 12. april klokken åtte på morgenen New York-tid, som blir klokken ett på dagen norsk tid.

Mange ryktede spesifikasjoner

Ikke overraskende har HTC latt være å supplere denne informasjonen med flere opplysninger om mobilen, men relativt troverdige rykter om flaggskipet har allerede dukket opp tidligere ved flere anledninger og ser ut til å underbygge hverandre.

HTC One M10.
HTC One M10. Foto: OnLeaks

Som vi meldte i begynnelsen av mars har Twitter-kontoen OnLeaks, som har ganske godt rulleblad som lekkasje-kilde, opplyst at HTC M10 trolig får en Snapdragon 820-prosessor, 4 GB minne og en 5,15-tommers skjerm med QHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler.

Tidligere har det også kommet frem at mobilen får et godt kamera med en Sony IMX377-bildebrikke på 12 megapiksler, laserbasert fokus, autofokus basert på fasedeteksjon, samt optisk bildestabilisator. 

Noen designendringer

Ifølge bilder som har dukket opp ser det ut til at baksiden av mobilen blir relativt lik forgjengeren M9, men med noen endringer. Det sorte feltet med HTC-logoen er fjernet fra fronten av mobilen, og mobilen har tilsynelatende også en ganske bred skråkant rundt baksiden.

En annen endringer er at hodetelefon-porten er flyttet til toppen av mobilen, der den befant seg på bunnen på M9-modellen. HTC M10 skal ellers få USB Type-C-standarden. I fjor gikk det rykter om at mobilen ville blir vanntett, men dette er en opplysning som ikke ser ut til å ha dukket opp igjen senere.

HTC har et annet etterlengtet produkt på vei: VR-brillene Vive er nå rett rundt hjørnet »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen