(Bilde: HTC)

HTC One Mini er offisiell

Lillebror til toppmodellen er avslørt.

Så var endelig katta ute av sekken. Etter noen måneder med rykter, kan taiwanske HTC endelig avsløre lillebroren til flaggskipet HTC One – HTC One Mini.

Veslegutt beholder mye av det samme som toppmodellen, inkludert enkelte tekniske spesifikasjoner og utseende. Sølv eller svart er fargevalget, mens aluminiumdesignen fremdeles holder stand.

Størrelsen på skjermen er en av de åpenbare endringene, med en reduksjon fra 4,7 til 4,3 tommer og en oppløsning på 720p framfor 1080p.

Ferskeste Android

På innsiden finner vi en tokjernet 1,4 GHz-prosessor (i stedet for en firekjernet hos HTC One) og 4.2.2 Jelly Bean – altså den ferskeste utgaven av Android. NFC har blitt droppet, men støtten for 3G og 4G er på plass.

Kamerasensoren er den samme, men har et par oppgraderinger på programvaresiden – deriblant flere temaer for den 30 sekunder lange filmfunksjonen «Highlights».

HTC One Mini blir først tilgjengelig i Storbritannia og Tyskland fra og med august, før resten av Europa og verden får ta del i gleden. Prisen er ennå ikke kjent, men HTC sier at den vil befinne seg et par hakk under HTC One.

Les mer om de tekniske spesifikasjonene til HTC One Mini på GSM Arena.

Storebroren har alt – og litt til:
HTC One: Luksusmobilen som tar bilder i mørket »

(Kilde: The Next Web)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen