En HTC One 2014 ble lagt ut for salg på eBay, halvannen uke før telefonen blir offisiell. Den skal nå være solgt.
En HTC One 2014 ble lagt ut for salg på eBay, halvannen uke før telefonen blir offisiell. Den skal nå være solgt. (Bilde: eBay.com)

HTC One 2014 solgt på eBay

Det begynner å bli fint lite igjen å avsløre for HTC på One-lanseringen.

Ryktene om den nye HTC One har florert de siste ukene, og 11 dager før telefonen blir vist frem offisielt, vet vi det aller meste om den. Nå kan du sågar kjøpe deg et eksemplar fra eBay, priset til 499,99 dollar.

Avbildet salgspakken

Annonsen på eBay viser telefonen i salgspakken, merket Verizon. Emballasjen viser også at telefonen vil hete HTC One, og ikke «The All New HTC One»,«HTC One M8», eller «HTC One Two», slik noen har antydet.

Selve telefonen er ikke avbildet i annonsen, men har du ikke allerede sett bilder av den, kan du se flere av dem her.

Toppmodell med ypperlige spesifikasjoner

HTC One 2014 får to kameraer på baksiden, nesten slik HTC Evo 3D hadde.
HTC One 2014 får to kameraer på baksiden, nesten slik HTC Evo 3D hadde. Legg merke til at den også har en ravfarget lampe, slik Apple var først med på sin iPhone 5S.Foto: @evleaks

HTC One 2014 får 5-tommer skjerm med full HD-oppløsning. Den har et Snapdragon 801-brikkesett, 4-megapiksler kamera på baksiden (ultrapiksler) og 5-megapiksler kamera på fronten. Et ekstra kamera skal gjøre det mulig å etterbehandle bilder på en ny måte, ved å endre fokuspunkt eller lage 3D-effekter.

Brukergrensesnittet blir Sense 6.0, og operativsystemet er Android 4.4.2.

Menyene i telefonen ble lekket i en 12 minutter lang video, og en drøss med bilder viser alle en telefon som er noe mer kurvet enn HTC One 2013, men ellers nokså identisk i designen.

De små detaljene

Hva HTC har klart å gjemme unna til lanseringsdagen gjenstår å se, men trolig er det få overraskelser i vente. HTC hevder imidlertid at de har jobbet spesielt med de små detaljene, så muligens er det noe ryktebørsen har klart å overse.

Det vet vi med sikkerhet først den 25. mars, da HTC lanserer telefonen for partnere, presse og analytikere under parallelle sesjoner i New York og London. Vi er tilstede i London, og kommer til å legge ut nyhetene fra lanseringen fortløpende.

Les også: Nå vet vi hva ekstrakameraet på nye HTC One skal brukes til

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen