HTC lanserer abonnementstjeneste som gir deg fem VR-apper i måneden
(Bilde: Skjermdump)

HTC lanserer abonnementstjeneste som gir deg fem VR-apper i måneden

Du kan registrere deg allerede nå.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ved siden av maskinvaren handler VR-utviklingen selvsagt også om å gi forbrukere tilgang til innhold, og i den forbindelse har HTC allerede lansert en egen nettbutikk for VR-apper kalt Viveport. Nå har denne fått en ny tjeneste, melder blant andre Tom's Hardware.

Snart blir det nemlig mulig å abonnere på VR-apper via Viveport-butikken. Man kan registrere interesse for den nye tjenesten allerede nå på Viveport-hjemmesiden, og Norge er blant landene som er listet opp.

Velg fem apper i måneden

HTC snakket om den nye abonnementstjenesten allerede under GDC-konferansen i mars. Det hele fungerer ved at brukere kan velge fem forskjellige VR-apper fra Viveport-butikken som de vil beholde i én måned.

HTC Vive-brukere får nye muligheter når det gjelder innholdstilgang via ny abonnementstjeneste.
HTC Vive-brukere får nye muligheter når det gjelder innholdstilgang via ny abonnementstjeneste. Foto: Vegar Jansen, Tek.no

Deretter kan man enten velge å bytte appene ut med fem nye apper, eller så kan man velge å beholde de fem man allerede har i én måned til dersom man liker disse.

Tjenesten skal lanserer den 5. april og vil ha en amerikansk månedspris på 7 dollar, men det er ennå uvisst hva prisen til tilsvare i Norge. Det ser dermed ut til at tjenesten kan gi god valuta for pengene dersom man er den type bruker som går relativt raskt gjennom apper.

Abonnementstjenesten skal ifølge HTC by på 50 ulike applikasjoner å velge mellom i begynnelsen, men antallet er ventet å stige ganske raskt etter lanseringen av tjenesten. Om du har lyst til å sjekke ut det nye fremstøtet kan du altså registrere e-postadressen din hos Viveport nå

HTC Vive-brillene kan snart bli trådløse »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen