HSDPA fra Sony Ericsson innen kort tid

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Kommer i februar (Foto: SE)
Kommer i februar (Foto: SE)

Etter å ha levert selskapets sterkeste resultater noensinne, var det en selvsikker Miles Flint som kunne entre podiet søndag kveld. Men til tross for brede glis og klingende glass med musserende, ble ingen nye telefoner presentert.

Allikevel er det klart at Sony Ericsson kommer med sine første HSDPA-telefoner i løpet av året, og minst en vil være en del av Walkman-porteføljen. En løsning med Walkman og HSDPA er spesielt interessant ettersom dette vil kunne åpne for lynrask nedlasting av musikk over mobilnettet i langt større grad enn i dag.

Miles Flint nevnte også at Sony Ericsson ikke har gitt opp UIQ, men vil satse videre på smarttelefonsegmentet utover året. Det har vært spekulert i om Sony Ericsson ville lansere en oppgradering av sin enklere smarttelefon M600i, med Wi-Fi og nytt design, men Sony Ericcson holdt kortene tett søndag kveld. Selskapet kommer allikevel til å holde en egen pressekonferanse om UIQ mandag, som kan inneholde en M600-oppfølger.

Helt til sist kunne Sony Ericsson love at deres nye Walkman-flaggskip W880i vil være på plass i butikkene før mars. Dermed kan det se ut til at Sony Ericssons tynneste hittil er rett rundt hjørnet.

(Kilde: Sony Ericsson/3GSM)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen