Få smartklokker er like heldige med utseendet som HPs nye vidunderbarn. Og best av alt: den er rund. Dermed kan du føle deg nogenlunde normal når du har den på – helt til du begynner å snakke til armen din.
Teknofil
Få smartklokker er like heldige med utseendet som HPs nye vidunderbarn. Og best av alt: den er rund. Dermed kan du føle deg nogenlunde normal når du har den på – helt til du begynner å snakke til armen din. (Bilde: HP/Michael Bastian/GILT)

HPs smartklokke blir lekker som få

Ser ut som en «vanlig» klokke!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Smartklokker av ymse slag har kapret flere overskrifter de siste par årene, selv om langt fra alle går rundt med en slik til daglig. Engadget melder imidlertid at HPs nye smartklokke kanskje kan gjøre noe med nettopp det. Den ser rett og slett ut som en vanlig klokke.

Konkurrent til Moto 360

Det skal sies at dette ikke er den første smartklokken med denne formfaktoren. Motorola har allerede lansert sin Moto 360-smartklokke, selv om den strengt tatt ikke kan kjøpes ennå. Det interessante er imidlertid at dette, i likhet med Moto 360, er en smartklokke med rund skjerm og lekkert design. Kanskje vil slike klokker appellere til folk flest i større grad enn for eksempel Samsung Gear 2 eller Sony Smartwatch 2. De fleste smartklokkene som er på markedet i dag, virker kanskje å være for de «spesielt interesserte»? 

HP-klokken er resultatet av et samarbeid mellom teknologigianten HP og den kjente amerikanske designeren Michael Bastian. Klokkens eksklusive design ser også ut til å gå i tråd med utsalgssted, for den selges kun gjennom det eksklusive merkenettstedet Gilt.com.

Kan øke populariteten

Flere konseptbilder av klokken signert Michael Bastian.
Flere konseptbilder av klokken signert Michael Bastian.Foto: Michael Bastian

Smartklokken skal for øvrig støtte tilkobling til både Android og iOS, og kan muligens kjøre på Googles Android Wear-operativsystem. Selve klokkehuset er på 44 millimeter, og lages av rustfritt stål. Reimen skal kunne byttes ut, og kommer i svart gummi, brunt lær eller olivengrønn nylon. Det skal også være en utgave av reimen i «limited edition-svart» på trappene.

Ellers vet vi foreløpig pent lite om den nye klokken, som heller ikke har fått et offisielt navn. Det er heller ikke vist frem flere bilder enn det du kan se øverst i saken.

Motorolas Moto 360 ser ut til å bli minst like lekker som HPs klokke:
Her er det endelige klokkedesignet – bestemt av forbrukerne! »

(Kilde: Engadget, GILT)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen