HPs nye Pavilion-modell.
HPs nye Pavilion-modell. (Bilde: HP)

HPs nye Pavilion-maskiner er skikkelig lekre

De oppgraderte alt-i-ett-modellene er tynnere, kraftigere og har skikkelig lyd.

HPs alt-i-ett-maskiner i Pavilion-serien regnes kanskje ikke som spesielt spennende maskiner, men dette håper selskapet nå å endre på. På bloggen sin har PC-giganten avduket en ny modell i sin Pavilion-serie av alt-i-ett-PC-er som selskapet sier representerer en ny designretning.

Den nye modellen kommer i størrelsene 24 og 27 tommer og har blant annet fått en mye slankere innpakning siden sist. Ifølge HP er maskinene kun 8,5 millimeter på det tynneste, som er 40 prosent slankere enn på forrige generasjon.

Foto: HP

Aluminiumsfot og B&O-høyttalere

Dette skal gjøre de oppgraderte modellene til de tynneste Pavilion alt-i-ett-modellene hittil. Ellers har skjermene spinkle rammer, og HP trekker også frem den «arkitektoniske» aluminiumsfoten som et fremtredende designelement. 

De nye Pavilion-modellene kommer ellers med høyttalere utviklet i samarbeid med danske Bang & Olufsen. Høyttalerne er dekket av tekstil, som HP sier forbedrer de akustiske egenskapene. I tillegg har PC-ene et «personvernvennlig» webkamera som kan vendes bort når det ikke er i bruk.

Maskinene vil være tilgjengelige i både full HD- og QHD-oppløsning med berøringssensitive skjermer. De kommer med opptil 16 GB minne, Intel Core i7 Kaby Lake-prosessorer, og når det gjelder grafikk kan man velge å utstyre maskinene med et Radeon 530-skjermkort fra AMD.

Norsk pris og tilgjengelighet for de nye Pavilion-modellene er ikke kjent.

HP er en av de få PC-produsentene som opplever oppgang i salget: Generelt går PC-salget nemlig fremdeles kraftig nedover »

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen