HP TouchPad får 1,5 GHz

HP TouchPad får 1,5 GHz

HPs kommende nettbrett får mer kraft enn forventet.

HPs kommende nettbrettversting skulle i utgangspunktet stille med 1,2 GHz prosessor, men når ser det ut til at selskapet vil slå på stortromma for å hevde seg helt i toppen. De gikk i dag ut med meldingen om at de vil ha en prosessor på hele 1,5 GHz i sitt nye nettbrett noe som vil sende den til toppen av nettbrettmarkedet når det kommer til ren kraft.

HP TouchPad vil altså ha en av de kraftigste prosessorene på markedet, avhengig av hva som kommer ut innen den tid. I tillegg har nettbrettet en 9,7 tommers skjer med en oppløsning på 1024 x 768 piksler. Du får også velge mellom 16 og 32 GB innebygd largringskapasitet.

Ikke 4G

Nettbrettet blir også kalt for TouchPad 4G. Dette er fordi det skal støtte HSPA+ som gir en betraktelig mye raskere nedlastingshastighet enn hva super-3G gjør som vi er vant med her hjemme. Det vil derimot ikke si at den kan laste ned i 4G-hastighet. Det at de kaller den 4G er nok mer et salgstriks da denne hastigheten fortsatt er et godt stykke unna 4G-hastigheter.

HP TouchPad ser dog svært lovende ut, og har fått mye god omtale av de få som har fått prøvd den. Den vil komme på markedet i løp av høsten, og det snakkes om at den skal være klar innen skolestart, men om dette gjelder her i lander gjenstår å se.

(Kilde: bgr.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen