HP slipper printer/skanner med fotofunksjon

HP slipper printer/skanner med fotofunksjon

Ny multifunksjonsprinter tar bilder av tredimensjonale objekter.

Nå lanserer amerikanske HP en ny multifunksjonsskriver som retter seg spesielt mot mindre og hjemmebaserte firmaer.

Alt-i-ett-løsning

Modellen heter TopShot LaserJet Pro M275 og er en fargelaserprinter med mulighet for normal skanning og kopiering, i tillegg til en helt ny og lettvint måte å skanne tredimensjonale objekter på.

Printeren har en arm med et innebygd kamera av høy kvalitet som tar seks bilder av objektet du plasserer under. Tre av bildene tas med blits, og tre tas uten med ulik eksponering, og deretter settes bildene sammen til ett, høyoppløst bilde.

Modellen kommer med programvare som lar deg fjerne bakgrunnen slik at du ikke trenger å redigere det skannede bildet før du bruker det. I tillegg har printeren støtte for direkte tilkobling til internett og nettskytjenester slik at du kan laste opp bilder og dokumenter uten å måtte bruke en datamaskin.

Ved hjelp av applikasjoner kan du for eksempel laste bildene direkte opp på auksjonsnettsteder, og det finnes også mulighet for å tilpasse bildene til ulike formater, som brosjyrer og lignende.

HPS egen ePrint-funksjon lar deg printe fra hvor som helst, og du kan også printe trådløst fra en iPhone, iPad eller iPod Touch med HP AirPrint.

Modellen har et ytre mål på 18,4 x 16,1 x 10,6 tommer og veier 13,6 kilo. Den kan skrive opptil 17 sider i minuttet i svart/hvitt og opptil 4 sider i minuttet i farger. Skriveroppløsningen er på 600x600 dpi, og oppløsningen på skanneren er på 245 dpi. Skriveren har også touchskjerm i farger.

I USA ligger prisen på 400 dollar. Det er uvisst når skriveren blir tilgjengelig her i Norge.

(Kilde: Macworld, HP)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen