HP satser stort på farger

HP ser for seg stor vekst i markedet for farger i årene fremover. - "Det er ingen tvil om at kundene setter stadig større pris på bruk av farger på alle livets områder," sier Bernard Meric, viseadministrerende direktør i HPs avdeling for bilde- og utskriftsbehandling for Europa, Midtøsten og Afrika. Derfor satser selskapet nå over en milliard dollar i et forskningsprogram som skal sikre enda bedre fargeteknologi.

Målet med dette programmet er ifølge HP å "levere rimelige løsninger som dekker bedriftenes og forbrukernes behov for farger på alle områder, og utvikle en omfattende serie med kameraer og skrivere". HP innleder derfor "et samarbeid med ledende selskaper i bransjen, deriblant Microsoft, Adobe, Gretag McBeth, EFI og Quark, for at kundene skal få alle de fordelene som fargeutskrifter byr på".HP Color Laserjet 2550-serien

Den nye HP Color Laserjet 2550-serien er helt i tråd med den nye strategien i den forstand at det er den første fargelaserskriveren fra HP til under 5000 kroner.

Den rimeligste utgaven av denne skriveren, HP Color Laserjet 2550L, leveres med USB 2.0-tilkobling og arkskuff på opptil 125 ark. Den skriver 4 sider farge og 20 sider sort/hvitt per minutt. Laserjet 2550LN leveres i tillegg med Ethernet-tilkobling, mens toppmodellen 2550N har Ethernet-tilkobling samt en arkskuff på opptil 375 ark.

Blant de andre produktene som nylig ble lansert finner vi fargelaserskriveren HP Color Laserjet 4650, multifunksjonsskriveren HP Officejet 4255 og dokument- og bilde-skriveren Deskjet 6540.

(kilde: HP.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen