HP satser på minimaskiner

Hewlet Packard melder i dag at de satser med fire nye ultraportable bærbare, for deg som har dårlig tid og vil ha minst mulig å bære på. De tar sågar sats med et flygende design.

Flygende design?
Ifølge sin egen pressemelding har nemlig HP denne gangen latt seg inspirere av flydesign og konstruksjon. Derimot har deres nye ultraportable bærbare maskiner, Elitebook 2730p, Elitebook 2530p, Compaq 2230s og 2133 Mininote, verken vinger eller motor. Det er rett og slett lite som minner om flydesign, men maskinene er uansett snasne i formen hvis vi skal tro på bildene.


HP Mininote 2133 har verken vinger eller motor. Men den ser uansett ikke verst ut.

Satser på det minimale
HP er selv stoltest av den nye maskinen i Elitebook-serien. 2730p har vridbar skjerm, veier kun 1,7 kilo, er utstyrt med SSD disk, det vil si flashminne slik at du unngår en bevegelig harddisk, integrert DVD-brenner og tastatur som lyses opp i mørke. 2530p veier på sin side kun 1,45 kilo og er tidenes letteste maskin fra HP som har integrert DVD-brenner. HP skryter samtidig av at maskinene er utstyrt med ramme som møter militære standarder. Maskinene skal dermed tåle en støyt.

- HP fortsetter å utvikle Elitebook merket med avansert og innovative bærbar design som kombinerer robusthet, med brukervennlighet og ytelse. Disse hardføre, stilige bærbare modellene styrker HP Elitebook porteføljen, og gir valget mellom flere bærbare PCer som tåler et tøft liv på veien, sier
Stian Trosby, produktsjef for bærbare PC-er i HP Norge, ifølge pressemelding.


HP Elitebook 2730p kommer med vridbar skjerm og veier 1.7 kilo.

Klare i september

Maskinene vil være klare for salg i slutten av september med varierende pris. Elitebook 2530 vil koste rund 15.000 kroner. Elitebook 2730p vil koste rundt 17.000 kroner. 2133 Mininote er den billigste av nylanseringene og vil koste rundt 5000 kroner.  Compaq 2230s kommer ikke før i november og vil da koste rundt 8000 kroner.


HP Compaq 2230s.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen