HP Photosmart R707 annonsert

Pressemelding

Lag bilder som gjør inntrykk med nye HP Photosmart R707

Slank og moderne ergonomisk utforming pluss en rekke avanserte funksjoner gjør HP Photosmart R707 til mer enn et vanlig digitalkamera

HP presenterer HP Photosmart R707 digitalkamera på PMA-messen i Las Vegas mellom 12. og 15. februar. Besøk HPs stand nr. N31 og få flere opplysninger om dette dynamiske nye digitalkameraet.

OSLO, 13. februar 2004: HP (HPQ på New York-børsen) lanserer i dag HP Photosmart R707, det første i selskapets helt nye R-serie. Kameraet, som er en kombinasjon av elegant utforming og mange nye tekniske funksjoner, gjør at alle brukere nå kan skape digitale bilder av ypperste kvalitet.

Det kompakte Photosmart R707 tar bilder med en oppløsning på hele 5,1 megapiksel. Det har fått HPs helt nye og spennende design. Fronten er i børstet stål mens kamerahuset har asymmetrisk form, karakteristiske kurver og bølgeformet fingergrep. Modellen har et funksjonelt og moderne utseende og en rekke unike finesser. Dermed får du et komplett kamera som gjør det enda enklere og morsommere å ta digitale bilder.

HP Photosmart R707 har 24x total zoom (3x optisk og 8x digital), og du kan velge mellom ti forskjellige modi når du skal ta bilder. Du får et digitalkamera som tar klare og skarpe bilder fra nesten alle avstander. Det ideelle valget for ivrige amatørfotografer som vil ha mer kraft og kreativitet til rådighet.

HP Photosmart R707 digitalkamera leveres med HP Real Life Technologies - teknologiske funksjoner som gir brukeren gode bilder og en hyggelig fotoopplevelse på kjøpet. Her er blant annet HPs verdensnyhet, en innebygd funksjon som kan fjerne røde øyne etter at bildet er tatt, samt HPs patenterte Adaptive Lighting-teknologi, som automatisk belyser utvalgte områder med stor kontrast og gjør bildene svært livaktige. Autofokus med ekstra lys sikrer dessuten skarpe og klare bilder selv ved dårlige lysforhold.

En annen nyhet i HPs Real Life Technologies er verdens første integrerte funksjon for forhåndsvisning av panoramabilder. Dette kan brukes når du skal ta flere bilder etter hverandre av et landskap. Systemet viser en skyggemarkering av det foregående bildet på skjermen slik at man slipper å gjette hvor neste bilde skal begynne. Dermed kan brukeren være sikrere på å få et mer nøyaktig panoramabilde, og samtidig vil HPs Panorama-modus sy sammen bildene når de lastes inn i PC-en. Resultatet er at du får et helt suverent panoramabilde uten overlapping. Noe annet, som er også er helt nytt for digitalkameraer, er at du kan se hele panoramabildet på kameraets LCD-skjerm når du blar gjennom bildene.

Det dynamiske nye HP Photosmart R707 digitalkamera har også HP Photo Adviser, en unik funksjon i HPs Real Life Technologies, som analyserer brukerens bilder og foreslår hvordan aspekter som eksponering og fokus kan forbedres. Dette er ideelt for alle som gjerne vil bli bedre fotografer, og er et genialt verktøy som sikrer profesjonelt utseende bilder med ett enkelt trykk på en knapp.

HP Photosmart R707 er også utstyrt med HPs Instant Share-teknologi, som gir enkel nedlasting, utskrift, visning og sending via e-post eller Internett. Kameraet har også en sensor for snuing av bildet. Denne avanserte funksjonen sørger for at alle bildene automatisk plasseres med riktig vei opp når de vises på en TV- eller LCD-skjerm. Dette gjør det enkelt og greit å vise frem fotosamlingen.

Sammen med det nye HP Photosmart R707 lanserer HP også en dockingstasjon som er spesielt utviklet for R-serien. Denne brukervennlige og fleksible enheten leveres enten sammen med digitalkameraet, eller den kan kjøpes separat. Den flerfunksjonelle stasjonen kan lade opp litium-ionebatteriet mens det befinner seg i kameraet og har også ekstra ladeplass for andre batterier. Dockingstasjonen til HP Photosmart R-serie kan koples til en PC eller Mac og bruker HPs Instant Share slik at det går som en lek å laste ned, skrive ut og sende bilder med e-post. Den kan også koples til en TV slik at det blir lett å vise "lysbilder" ved hjelp av den supertynne fjernkontrollen.

HP Photosmart R707 digitalkamera leveres med et oppladbart litium-ionebatteri, datakabel, utskriftskabel, programvaren HP Image Zone, snor til å ha rundt håndleddet, brukerhåndbok og adapter. I tillegg kan du kjøpe en utstyrspakke med et ekstra litium-ionebatteri, hurtiglader og bæreveske.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen