HP Photosmart R507 annonsert

Photosmart R507 får mindre oppløsning enn R707, men dessverre er også bildebrikken fysisk mindre. Man kan derfor ikke forvente at R507 vil være bedre enn R707 piksel for piksel, noe som ofte er tilfelle for modellene med lavere oppløsning.

Zoom-området på R507 er etter vår oppfatning noe bedre på lillebroren; med største vidvinkel på 35 mm mot 39 mm på R707. En god vidvinkel er ofte å foretrekke fremfor en kraftig tele.

Den nye modellen har også fått noe bedre nærgrenser; mens R707 kan fokusere fra 50 cm kan R507 fokusere fra 40 cm. Og R507 har fått en supermakrofunksjon fra 6 cm, mens R707 må nøye seg med makro fra 14 cm.

Positivt er det også at størrelsen på det nye kameraet har gått ned noe i forhold til R707. Mer informasjon i pressemeldingen nedenfor.

Pressemelding

Bli kjent med det dynamiske nye HP Photosmart R507 digitalkameraet

Dette digitalkameraet er lett og morsomt å bruke, har elegante linjer og blir et naturlig valg for dem som vil ta digitale bilder på en enkel og problemfri måte

HP (HPQ på Nasdaq, New York-børsen ) lanserer i dag et dynamisk nytt digitalkamera. HP Photosmart R507 er det nyeste medlemmet av HPs R-serie. Det har mange avanserte tekniske funksjoner kombinert med brukervennlighet og en attraktiv og moderne utforming.

HP Photosmart R507 har front i børstet aluminium og en slank og kompakt utforming som gjør at det passer i en lomme. Buegrep og enkle betjeningsknapper sikrer at det blir gode resultater selv av bilder som tas i en fart. Digitalkameraets 4,1 MP sikrer skarpe bilder som gir gode forstørrelser helt opptil A3-format (42 x 29 cm). HP Photosmart R507 har 21x total zoom (3x optisk Pentax-linse, 7x digital zoom), og de manuelle kontrollfunksjonene gjør at det er brukeren som blir sjef når bildene skal tas – og ikke kameraet.

HP Photosmart R507 er utstyrt med HPs banebrytende teknologier som går under navnet Real Life. Takket være disse funksjonene kan brukerne ta bilder som er nøyaktige gjengivelser av det de ser gjennom søkeren, og de er sikret strålende fotografier hver gang. Teknologien omfatter HPs patenterte Adaptive Lighting, som automatisk gir mer lys på utvalgte områder med stor kontrast slik at bildene viser detaljer som vanligvis forsvinner i skyggen. Dette gir bilder som blir enda mer naturtro. HPs integrerte funksjon for fjerning av røde øyne, for øvrig bransjens første i sitt slag, tar vekk røde øyne rett fra kameraet. Dermed slipper du endelig de irriterende røde øynene på bilder av slekt og venner.

HPs modus for forhåndsvisning av panoramabilder, Panorama Preview, er utviklet for å ta effektive multibilder av landskap. Denne modusen viser et optisk avtrykk av det forrige bildet på kameraets 3,8 cm store LCD-skjerm og vil dermed sikre mer nøyaktige panoramabilder. Brukerne får mulighet til å se hele panoramaet på kameraets LCD-skjerm ved å spille det av – også en bransjenyhet signert HP. HPs Instant Share-teknologi identifiserer bildene som panoramabilder når de overføres fra HPs digitalkamera til en PC. Disse bildene blir deretter sydd sammen automatisk ved hjelp av programvaren HP Image Zone og gir et perfekt bilde.

Photosmart R507 har også HPs Photo Adviser, en innebygd ”rådgiver”, som analyserer brukerens bilder og foreslår hvordan aspekter som eksponering og fokusering kan forbedres. Denne unike funksjonen gjør det enda enklere å ta digitale bilder og kan sammenlignes med en assistent som gir råd og vink om hvordan du stadig kan bli en bedre fotograf.

Photosmart R507 er også utstyrt med HPs Instant Share-teknologi, som gjør det enkelt å laste ned, skrive ut, se og dele bilder via e-post eller Internett. Det har 34 programmerbare destinasjoner slik at brukeren kan sende digitale bilder til enkeltpersoner eller adresselister rett fra kameraet. HP Direct Print er også en svært nyttig funksjon. Ved hjelp av denne funksjonen kan brukerne kople Photosmart-kameraene i R-serien via en USB-kabel til en HP Photosmart-skriver, enkelte skrivere i HPs Deskjet-serie og noen av HPs alt-i-ett-enheter, og så skrive ut bildene med en gang. HP Photosmart R507 har også digitale MPEG videoklipp og et imponerende internminne på 32 MB pluss SD-kortplass, noe som gir økt kapasitet slik at du kan lagre enda flere digitale bilder.

I serien av utstyr som kan brukes sammen med HP Photosmart R507, kan du få HPs digitale kameradokk til Photosmart R-serien. Dette er en brukervennlig og fleksibel enhet som kan kjøpes sammen med digitalkameraet eller som tilleggsutstyr. Denne digitale kameradokken kan koples til en PC eller Mac og benytter HPs Instant Share til å laste ned, skrive ut og sende bilder med e-post. Den kan også koples til et TV-apparat slik at du kan se bildene som lysbilde-fremvisning med bruk av den flate trådløse fjernkontrollen. Denne multi-funksjonelle dokken kan lade opp litium-ionebatteriet mens det befinner seg i kameraet og har dessuten en ekstra ladeplass for det andre batteriet som leveres sammen med dokken.

Annet tilleggsutstyr til HP Photosmart R507 omfatter den elegante HP Premium Case, en kameraveske i lær med egne lommer til minnekort, batterier og annet tilbehør. Dessuten kan du kjøpe en ladepakke beregnet på HPs Photosmart R-serie. Denne stilige og hendige pakken inneholder et ekstra litium-ionebatteri, matchende kameraveske, lader samt lomme til laderen og kan brukes til å lade opp batteriet til digitalkameraet på en time eller kortere. HPs R07 oppladbare litium-ionebatterier kan også kjøpes separat og gi strøm nok til å ta dobbelt så mange bilder. HPs 3,3 V adapter er også tilgjengelig for å lade batteriet mens det er i kameraet eller for å lade det i dokken.

HP Photosmart R507 er nå til salgs hos forhandleren og har en veiledende pris på kr.2795,- (prisene kan variere).

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen