HP Photosmart 8750 - A3+ fotoskriver

Se større bilder i produktguiden

HP var den første produsenten som kom med en dedikert fotoskriver for vanlige brukere med sin HP Photosmart i 1997. Siden det har fotoskrivere blitt et viktig satsningsområde for skriverprodusentene, og HP har hele tiden ligget langt framme. Likevel har ikke HP hatt noen skrivere i dette segmentet som skriver ut større enn A4, inntil nå.

Photosmart 8750 er den første Photosmart-skriveren som skriver ut i A3+. Den gir kantløse utskrifter i alle formater, og fått forbedret holdbarhet på utskriftene. Det oppgis nå en holdbarhet på over 100 år hvis oppbevart bak glass.

Skriveren tar tre blekkpatroner med tre farger i hver. HP er en av de produsentene som ennå ikke har gått over til separate blekkpatroner for hver farge, og ligger derfor litt høyere i utskriftskostnader enn skrivere med separate patroner.

Se større bilder i produktguiden

En av de mest spennende nyhetene med denne skriveren er en egen svart/hvit-patron som inneholder to gråtoner og svart. Det gjør at gråfarger gjengis mye mer korrekt, og særlig godt kommer den til nytte når man skal skrive ut svart/hvit-bilder. Svart/hvit har alltid vært vanskelig å skrive ut på blekkskrivere fordi skriveren enten har måttet bruke bare svart, eller blande farger for å få grått. Når man blander farger må blandingen være 100% korrekt for at det ikke skal bli fargestikk, og det er den aldri, så hvis man skulle ha ekte svart/hvit, måtte man basere seg på å bruke kun den svarte patronen, noe som ikke ga optimalt resultat.

Skriveren har kortleser for en rekke korttyper, og kan skrive ut rett fra disse, men det er ikke støtte for PictBridge, siden dette er en skriver beregnet på entusiaster og profesjonelle. Det er heller ikke mulighet for automatisk tosidig utskrift, slik mange av HPs mindre skrivere har, eller utskrift direkte på CD-plater.

HP Photosmart 8750 vil bli tilgjengelig i mai, og har en veiledende pris på 4990,-

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen