HP photosmart 635

Ut fra pressemeldingen kan vi ikke finne spesielle ting ved produktet som er verd å nevne. Vi har ikke fått tak i detaljerte spesifikasjoner på kameraet.

Vi nøyer oss derfor med å presentere pressemeldingen fra HP Norge:

HPs perfekte løsning for prikkfri digital fotografering – HP Photosmart 635 digitalkamera

Zoom inn med HPs fleksible og kraftige nye digitalkamera

OSLO, 11. august 2003: HP (HPQ på New York-børsen) lanserer i dag HP Photosmart 635, det kompakte og fleksible nye digitalkameraet fra HP som er perfekt til hverdagsbruk. HP Photosmart 635 kan tilby brukerne det meste, f.eks. kraftig 3x optisk zoom og 4x digital zoom, lyd- og videoopptak, optisk søker, oppløsning på 2 megapiksel og liten og strømlinjeformet design, og tar kvalitetsbilder hver gang du knipser.

Når kameraet har imponerende 3x optisk zoom, er det ingen sak å få motivet nøyaktig i fokus, og med en oppløsning på 2 megapiksel er man sikret skarpe og klare bilder. De kan skrives ut i størrelser på opptil 10 x 15 cm slik at brukerne kan bygge opp en fotsamling de har grunn til å være stolte av.

Med den ubegrensede digitale video- og lydfunksjonen (24 MB/minutt) kan ethvert øyeblikk fanges opp i sin helhet uten at man behøver å frykte kapasitetsproblemer. Kameraet kan også ta opp video- og lyd, lagre det i et internminne og vise det med én gang slik at uforglemmelige øyeblikk får ekstra liv. HP Photosmart 635 har også brukervennlige manuelle kontroller som sikrer presisjonsfotografering. Brukerne får akkurat de bildene de ønsker. HP Photosmart 635 er et av de minste optiske zoomkameraene i HPs Photosmart-serie og så lett og hendig i bruk at du aldri mer behøver å glipp av et fristende motiv.
HP Photosmart 635 digitalkamera er utstyrt med en 4,1 cm stor LCD-skjerm i farger slik at det blir enda lettere å forhåndsvise, bla igjennom og dele bildene dine med andre. HPs Instant Share-teknologi gjør det også mulig å sende bilder enten til en skriver eller en e-postadresse. Du kan laste ned opptil 34 programmerbare e-post- og utskriftsadresser til kameraet og sende miniutgaver av fotoene til venner og kjente – lettere enn dette har det aldri vært å glede andre. Fotografiene kan også skreddersys før du deler dem med andre. Med HP Direct Print kan brukerne via en USB-kabel kople HP Photosmart 635 til enkelte HP Photosmart-skrivere, enkelte HP Deskjet-modeller og enkelte HP alt-i-ett-enheter og skrive ut bildene direkte uten bruk av PC.

Dessuten leveres HP Photosmart 635 digitalkamera med HPs programvare Photo and Imaging, som gjør det svært så enkelt å ta, dele og holde styr på bildene. HP Memories Disc, som er en del av denne programvaren, gjør at brukerne kan lage personlige CD-ROM som kan avspilles på en DVD-spiller eller en PC. Dermed blir det lettere å bevare de gode minnene i mange år fremover.

HP Photosmart 635 er kompatibelt med tilleggsutstyret HP Photosmart 8886 dockingstasjon for digitalkameraer. Dette gjør det mulig å overføre bilder til PC, skriver eller TV ved å trykke på kun én knapp, og du kan også lade opp batteriene mens de står i kameraet. I tillegg er HP Photosmart 8886 dockingstasjon utstyrt med trådløs fjernkontroll slik at det bli ekstra lett og raskt å se og administrere fotosamlingen.
HP Photosmart 635 digitalkamera er tilgjengelig fra begynnelsen av august 2003 og har en veiledende pris på kr.1995,- (1).


(1) Prisene kan variere. Produkter og tjenester er forskjellige fra land til land.


Om HP
HP er en ledende global leverandør av produkter, teknologier, løsninger og tjenester til privatkunder og bedrifter. Selskapet leverer datainfrastruktur, datamaskiner og periferienheter, globale tjenester samt løsninger for bilde- og utskriftsbehandling. HP fusjonerte med Compaq Computer Corp. den 3. mai 2002. Du finner mer informasjon om HP og selskapets produkter på http://www.hp.com.


Denne pressemeldingen inneholder utsagn om fremtiden, og dette medfører risiko, usikkerhet og antakelser. Alle uttalelser som ikke inneholder historiske fakta, gjelder det som kan skje i fremtiden. Risiko, usikkerhet og antakelser omfatter faren for at markedet for salg av visse produkter og tjenester ikke utvikler seg som ventet, at utviklingen av disse produktene og tjenestene ikke går som planlagt, og at det også kan opptre andre risikofaktorer, noe som beskrives fra tid til annen i HPs rapporter til US Securities and Exchange Commission. Dette gjelder blant annet HPs årsrapport (US Form 10-K) for det regnskapsåret som ble avsluttet den 31. oktober 2002, og som ble arkivert hos US Securities and Exchange Commission den 21. januar 2003, og senere arkiverte rapporter. Hvis noen av disse risikoene eller antakelsene får negative utslag, kan HPs resultater bli vesentlig forskjellige fra det som er omtalt her. HP påtar seg intet ansvar for oppdatering av disse antakelsene om fremtiden som er nevnt i dette dokumentet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen