HP photosmart 435 - HPs minste til nå

Mer informasjon finnes i pressemeldingen gjengitt nedenfor.

Pressemelding

HP lanserer HP Photosmart 435 - et nytt og stilig digitalkamera

Klare og skarpe bilder hver gang med det nyeste digitalkameraet i HPs Photosmart-serie

HP (HPQ på New York-børsen) presenterer i dag HP Photosmart 435, det nye lille, stilige og brukervennlige tilskuddet til HPs Photosmart-serie . HP Photosmart 435 har en oppløsning på imponerende 3 megapiksel, er attraktivt med en konkurransedyktig pris og gir kvalitetsfotografier hver gang. Med en 3,8 cm stor LCD-skjerm og en elegant utforming er dette et ideelt kamera for familier og nybegynnere innen digital fotografering.

HP Photosmart 435 har overlegen bildekvalitet med en oppløsning på 3,1 megapiksel, gir valuta for pengene og tar klare og skarpe bilder hver gang. Dette stilige og kompakte kameraet er utstyrt med 16 MB minne og en SD-/MMC-kortplass, noe som gir utmerket minnekapasitet. Med en lukkerforsinkelse på under ett sekund mellom bildene er HP Photosmart 435 også glimrende til å ta serier i kjapp rekkefølge slik at ingen motiver går tapt.

Med den ubegrensede digitale video- og lydfunksjonen (24 MB/minutt) kan ethvert øyeblikk fanges opp i sin helhet slik at dette uhyre raske kameraet blir et perfekt supplement for folk med en moderne livsstil. Den 3,8 cm store LCD-skjermen gjør det også enklere å forhåndsvise, bla gjennom og sende bilder til andre. Den spenstige og metalliske hypermoderne utformingen gjør at kameraet får et tiltalende utseende og blir en glede å bruke.

HP Photosmart 435 digitalkamera leveres med teknologien HP Instant ShareTM, som gjør at brukerne kan dele fotoer rett fra kameraet ved å sende bildene til en skriver eller en e-postadresse. Brukerne kan laste ned opptil 34 programmerbare e-post- og utskriftsadresser til kameraet og sende miniutgaver av bildene sine slik at det blir enda lettere å se, ta og dele fotografier. Med HP Instant Share kan brukerne også skreddersy bildene før de sender dem til andre.

Med HP Direct Print kan brukerne via en USB-kabel kople HP Photosmart 435 til enkelte HP Photosmart-skrivere, enkelte HP Deskjet-modeller og enkelte HP alt-i-ett-enheter og skrive ut bildene direkte uten bruk av PC. Med HPs programvare Photo and Imaging, som også omfatter HP Memories Disc Creator, kan brukerne dessuten lage personlige CD-ROM som kan avspilles på en DVD-spiller eller en PC, og da blir det enda lettere å dele digitale fotografier med slekt og venner.

HP Photosmart 435 er kompatibel med HP Photosmart 8886 dockingstasjon for digitalkameraer, som gir flere sendemuligheter og trådløs fjernkontroll. Med dockingstasjonen kan du sende bilder til PC, skriver eller TV ved å trykke på kun én knapp, og du kan også lade opp batteriene mens de står i kameraet. Brukervennligheten kjenner ingen grenser, for HPs Photosmart 8886 dockingstasjon har også trådløs fjernkontroll, som gjør at du kan sitte i ro og mak og nyte bildene dine.

Det nye kameraet kommer i handelen fra 1. oktober 2003 og får en veiledende pris på kr.1695,-(1).


(1)Prisene kan variere. Produkter og tjenester er forskjellige fra land til land.
Om HP
HP er en ledende global leverandør av produkter, teknologier, løsninger og tjenester til privatkunder og bedrifter. Selskapet leverer datainfrastruktur, datamaskiner og periferienheter, globale tjenester samt løsninger for bilde- og utskriftsbehandling. HP fusjonerte med Compaq Computer Corp. den 3. mai 2002. Du finner mer informasjon om HP og selskapets produkter på http://www.hp.com.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen