HP oppgraderer populære bærbare

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Får GeForce 8800M GTS: HP Pavilion HDX

HP Pavilion HDX vil i løpet av vinteren kunne kjøpes med Nvidias GeForce 8800M GTS istedenfor dagens ATI Mobility Radeon HD 2600 XT. 8800M GTS er Nvidias nye toppmodell for bærbare og et betydlig kraftigere skjermkort enn ATI-modellen.

HDX er en serie bærbare med en enorm 20" bredformatskjerm og er utstyrt med alt man kan tenke seg. Her får man to harddisker, fem høyttalere, mulighet for HD DVD og Blu-ray og TV-tuner. Vi har testet en av HDX-modellene tidligere, nemlig HDX9050.Ny tavle-PC: Pavilion tx2000

Pavilion tx2000 blir den nyeste modellen av tablet-maskiner for hjemmemarkedet. Vår test av tx1128 viste at maskinen hadde potensiale, men den trykksensitive skjermen fikk mye trekk da den ikke var spesielt enkel å bruke.

Maskinen får en aktiv skjerm med tilhørende penn, noe som gjør den til en fullverdig tabletmaskin. Det finnes også et par modeller i tx13-serien som har den samme roterbare-skjermen, men uten mulighet til å trykke på den.

I likhet med tx1000 vil tx2000 være utstyrt med en AMD Turion X2-prosessor, Nvidia-brikkesett med integrert grafikk (6150), og ellers de samme inngangene og utgangene som blant annet tx1128.

Begge modellene vil bli tilgjengelig i USA i løpet av januar. Når de blir tilgjengelige i Norge er foreløpig ukjent.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen