HP med lanseringsskred

HP har en markedsandel i Norge på nærmere 50 prosent når det kommer til bærbare PC-er. Det har de ingen intensjoner om å miste og lanserte dermed et helt skred med nye modeller i dag, både med Intels kommende Montevina og AMD Puma (nå AMD Turion X2 Ultra).

Pavilion-serien

Pavilion-modellene får en ny design med navnet "liquid metallic". De har fortsatt fra tidligere modeller med glans og mønster.

Av ny funksjonalitet finner vi ekstern SATA, HDMI i versjon 1.3 og fingeravtrykkleser. Fra tidligere har de videreført portreplikatoren, webkameraet, fjernkontrollen og minnekortleseren. Alt i alt er maskinene godt utstyrt til multimediebruk.

HP Pavilion dv5-1000
HP Pavilion dv5-1000

Modellene kommer i en rekke utgaver fra 14" (dv4-1000), 15,4" (dv5-1000) og 17" (dv7-1000). Vår prisguide er oppdatert med de nye modellene (se boks til høyre).

Bedriftsmodeller

Bedriftsseriene får også en betydelig overhaling. Standardmodellene (s-serien) får en design som tilnærmer seg de bærbare Pavilion-modellene. B-serien får også et litt endret utseende med mønstre og avrundede kanter. Toppmodellene (p- og w-modellene) blir hetende HP Elitebook. Disse maskinene skal være ekstra slitesterke og støtte MIL-STD 810F.

HP Elitebook
HP Elitebook

Alle modellene i bedriftsseriene bruker de samme strømadapterene og batterisystemene som tidligere. B, p og w har også støtte for de kjente dockingstasjonene fra de siste fire generasjonene. Nytt av året er webkamera og nattlys (tilsvarende Thinklight).

Noen modeller blir tilgjengelig fra tidlig juni. Det er modellene med AMD-prosessorer og brikkesett som kommer først, da AMD Turion X2 Ultra allerede er lansert.

Intels Montevina-plattform er enda ikke lansert, men disse modellene kommer i slutten av juli og midten av august ifølge HP.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen