HP kjøper PolyServe

PolyServe leverer lagringsprogramvare for applikasjons- og filserververktøy. Oppkjøpet gir HP et sterkt inngangspunkt inn i det voksende enterprise NAS-markedet og gir dem mulighet til å utvide NAS-teknologi til blad. I tillegg vil det tillate HP å tilby kunder en konsolideringssplattform for databaser som krever høy ytelse.

PolyServe har sitt hovedkvarter i Beaverton i staten Oregon, USA. Selskapet består av 117 ansatte og betjener over 500 kunder fordelt på industrier som finans, energi og teknologi.

Programvaren PolyServe lager arbeider sammen med industristandard maskinvare som HP ProLiant-servere og HPs portfolio av lagringsarrayer for å konsolidere og virtualisere NAS i Linux- eller Windows-miljøer.

"Vårt to-års forhold med PolyServe har overbevist oss om at deres teknologi vil hjelpe med å akselerere HPs vekst og komplimentere våre HP StorageWorks-, ProLiant- og BladeSystem-bedrifter," sa Bob Schultz, senior visepresident og general manager, StorageWorks Division, HP.

Oppkjøpet forventes å bli fullført innen ca. 60 dager dersom visse betingelser blir oppnådd. Etter transaksjonen vil bedriften bli integrert inn i StorageWorks-divisjonen i HPs Technology Solutions Group.

(Kilde: Pressemelding fra HP)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen