HP HDX 18

Konklusjon

Denne maskinen havner som tidligere nevnt i klassen for skrivebordserstattere. Det betyr at den konkurrerer blant annet mot stasjonære maskiner. Det kan være en vanskelig jobb, men HP har virkelig gjort mye riktig med denne modellen. Vi synes maskinen er veldig god å jobbe med, og den store, gode skjermen skal ha mye av æren for det.

Denne maskinen blir din for rundt 13000 kr, betydelig mer enn hva en tilsvarende stasjonær PC ville kostet. Men slik er det jo alltid med bærbare, men ser man etter en slik maskin er det nettopp dét spørsmålet man må stille seg, har man virkelig bruk for å ta den med seg noen sted?

HDX 18 er en kraftpakke som takler det meste. Skjermen er deilig å jobbe med, og responsen er upåklagelig. Den store mengden arbeidsminne gjør at man kan ha mange programmer aktive på en gang, og bytting mellom disse er helt smertefritt. Når det gjelder spill har HP nedprioritert skjermkortet. Det er et helt greit for mange, da det fører til lavere temperaturer, lenger batteritid og en billigere maskin.

Det mest positive med maskinen er den store skjermen. Den yter også veldig godt i alt av kontorprogrammer, og den har en multimediapakke som vil tilfredsstille de fleste.

Skal man trekke fram noe negativt, blir det at selve kabinettet ikke er stivt nok. Noen vil også kimse av at den ikke klarer å dra de mest krevende spillene. En utgave av maskinen med litt kraftigere skjermkort ville nok mange satt pris på. Men det blir kanskje å be om litt for mye.

HP har levert oss et knallsterkt produkt. HDX 18 har alt man kan håpe på av tilkoblinger, kraftig ytelse og den beste skjermen og lyden vi har sett på en bærbar PC, to veldig viktige punkter for en multimediamaskin. Vi føler at maskinen gir mye for pengene og har etter vår mening ingen andre bærbare konkurrenter hverken over eller ved siden. Vi kan trygt og anbefale HP HDX 18 til de som ser etter en god skrivebordserstatter med multimediafunksjonalitet.


Veldig behagelig skjerm
God ytelse
Innebygget TV-tuner
Blu-ray-spiller
Praktiske fjernkontroller


Mye plast i konstruksjonen
Klarer ikke de mest krevende spill

HP HDX18-1000EO

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen