HP er med på bølgen

HP kommer en rekke nye maskiner og oppdateringer til CES 2011-messen i Las Vegas, både for hjemmebrukere og for bedrifter. Dette er en oversikt over noen av nyhetene.

  • HP Pavilion dm1 er en av de nye bærbare maskinen som har en tykkelse på under en tomme, og lagringskapasitet på opptil 750 GB. Maskinen har 11.6-tommer skjerm, og tilbyr visning i full 1080p oppløsning, og batteriliv på 10.75 timer, ifølge produsenten. Maskinen har den nye AMD Fusion APU. Den bruker også Coolsense-teknologien fra HP som skal gi kjøligere maskin. Maskinen skal være tilgjengelig 9. januar i USA til en veiledende pris på 450 USD (2600 NOK).

  • HP Envy 17 er en stor bærbar maskin som bruker Core i7-prosessor, og skal tilbys med opptil 2 TB lagringskapasitet. Maskinen er oppdatert med Coolsense-teknologi. Den inkluderer muligheten for å skifte mellom integrert løsning og Radeon HD 6850m-skjermkort. Den har 17,3-tommer skjerm, og maskinen er bygget for multimedia, og planen er å lage 3D-modeller i fremtiden. Tilgjengelighet og pris er foreløpig ukjent.

  • HP dv6 og dv7 tilbys i oppdaterte utgaver med Beats Audio med ny prosessor fra Intel og et nytt skjermkort fra AMD. Oppdatert programvare skal senere være tilgjengelig for brukere av HP Touchsmart PC-er.

Videre kan nevnes at HP Compaq 8200 Elite er en ny bedriftsmaskin med en core vPro prosessor som ifølge produsenten skal medføre opptil 40 prosent bedre ytelse. HP 6200 Pro oppgraderes med nye Intel Core prosessorer. HP 100B er en nye maskin med AIO fra AMD, og denne inkluderer blant annet integrert HP-grafikk.

(Kilde: Dailytech, PCper.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen