Test HP Envy 17-2100

Stilig og god bærbar PC

HPs allrounder fyller de fleste av dine behov.

Envy 17-2100 er en maskin som HP har siktet mot dem som har lyst på en bærbar PC med god ytelse og pen design. Den skal fungere like godt til skolearbeid som til jobb som til multimedia, og kunne benyttes i stua, på kontoret og med dens bakbelyste taster, selv i mørket om du vil.

Gjør jobben

Ytelsesmessig har vi lite å utsette på HP Envy 17, den gjør jobben like raskt som du har betalt for, og duger i tillegg i massevis til spill så lenge du ikke er veldig kravstor når det gjelder grafikkens oppløsning og detaljnivå. Vi synes det er litt trist at HP ikke tilbyr en utgave av Envy 17 med en SSD installert, og at det er litt jobb å montere dette selv.

Det mest positive med HP Envy 17 synes vi utvilsomt er den gode konstruksjonskvaliteten kombinert med et pent utseende. I tillegg er både tastaturet og skjermen en fryd å jobbe med, noe som er veldig viktig dersom du tilbringer noen timer foran PC-en hver dag.

Noe småplukk

Skal vi trekke frem noe negativt blir det småplukk slik som at pekeflaten fremdeles ikke er helt optimal, noe vi kommenterte også på forrige generasjon Envy-maskiner. Detaljer slik som den tykke gummikanten som går rundt hele skjermen og at du ikke kan åpne skjermen med én hånd trekker også ned totalinntrykket litt.

Pen og solid

Alt i alt synes vi HP har levert et godt stykke teknologi med Envy 17-2100. Dersom du har en maskin i Envy-serien fra før av ser vi liten grunn til å oppgradere til siste generasjon. Men de som ser etter en pen, solid 17-tommer som er god å jobbe på, og som i tillegg kan by på mye moro, bør absolutt vurdere en Envy 17 fra HP.


Solid
Pen
Allsidig ytelse
Bra tastatur
God skjerm


Tungvint å montere ekstra harddisk
Blir litt i varmeste laget

Vil du vite mer?
Les hele testen av HP Envy 17-2100 på Hardware.no.

Andre alternativer

I det siste har vi testet få maskiner i samme kategori som HP Envy 17, men vi kan i alle fall nevne at MSI GT683R er et godt alternativ for de som fortrekker litt bedre spillytelse.

I forhold til HP Envy 17 har GT683R litt mindre skjerm og ikke Blu-ray-spiller, men koster også 1500 kroner mindre. Designen på GT683R er ikke like stilren, men desto tøffere for de som liker slikt.

Del gjerne dine egne anbefalinger og erfaringer med leserne våre i kommentarfeltet nedenfor.

HP Envy 17-2100   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen