HP bladserver utvider lagringsarray

HP StorageWorks SB40c lagringsbladserver kan supplere opptil 876 gigabyte direktekoblet RAID lagringskapasitet til hver bladserver innen et HP BladeSystem c-Class system. SB40c benytter Serial Attached SCSI-drev i 2,5 tommers format og en SmartArray P400-kontroller. Automatisk lagrings- og serveradministrasjon utføres ved hjelp av HP Systems Insight Manager og Integrated Lights-Out.

BladeSystem c-Class bladservere kombinert med SB40c er myntet på krevende applikasjoner som videostreaming, databaser og distribuerte filsystemer.

EVA Gateway er på sin side utviklet for å forbedre ytelsen på backup og gjennopprettelse. HP StorageWorks VLS300 EVA Gateway kan skalere forbi 500 terabyte kapasitet og tilbyr gjennomstrømming på over åtte terabyte i timen. Den kan emulere inntil 1 024 tapedrev og 128 bibliotek.

VLS300 EVA Gateway er et tilskudd på stammen med EVA-baserte lagringsløsninger som fra før av består av blant annet EVA iSCSI Connectivity Option, EFS Clustered NAS Gateway og EML E-Series Tape Libraries.

Siste nyhet fra HP er StorageWorks EVA4000 SAN Starter Kit, for små og mellomstore bedrifter. Dette kitet er en rett-ut-av-boksen-løsning for kunder som ønsker SAN, men som er bekymret for kompleksiteten. Det gir en allsidig SAN-administrering og skal være fleksibel med tanke på fremtidige utvidelser. Flere administrasjonsoppgaver er automatiserte.

(Kilde: Pressemelding fra HP)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen