TEST: HP 2309m
Test

HP 2309m

Konklusjon

Hewlett Packard har gjort mye riktig med deres nye produksjon, 2309m. Vi er derimot litt skuffet over at de ikke har gjort enkle grep som definitivt ville løftet skjermen opp blant de beste skjerme vi har testet.

Vi ser oss meget fornøyd med de fargene vi ser. RGB-fargene står spesielt godt frem. Sort og hvitt er også meget gode, men her finner vi spor at henholdsvis blått og rødt når vi ser godt etter. Filmtitting går fint, men bakgrunnsbelysningen skinner igjennom både oppe og nede.

Skjermen er hovedsaklig beregnet for filmbruk, men til spilling kan den også egne seg godt. Responstiden er vi tilfreds med, og hvis du spiller spill som er preget av lyse og sterke farger er skjermen så absolutt noe å anbefale. Men, så fort du møter på en mørk scene ser du fort din egen refleksjon i den blanke overflaten.

Skjermen har godt med tilkoblinger, deriblant HDMI. Skjermen har også full HD-støtte, noe som er et must for en slik skjerm som er beregnet for filmbruk. Bredformatet er spennende, og subjektive som vi er, står vi på at dette egner seg godt til både spill og film.

Med en prislapp på 2400 kroner i norske butikkhyller, er ikke skjermen avskrekkende dyr. Du finner billigere skjermer, men kvaliteten her er ofte lavere enn hva vi har sett i dag.

Alternativ tekst mangler

+ Gode farger
+ God til film
+ Responstid

Alternativ tekst mangler

- Fysiske innstillinger
- Bakgrunnsbelysning skinner igjennom

HP 2309m

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen