TEST: HP 2309m
Test

HP 2309m

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Innstillingsmuligheter

Menyen behandler du langs bunnrammen til høyre. Knappene er godt skjult, men markeringen er godt synlig. Knappene sitter faktisk på undersiden av rammen, og skjermens hovedbryter lyser en kald blåfarge når skjermen er påskrudd.

Innstillingsmulighetene vi finner er vi meget fornøyd med. Hvis vi ser helt bort i fra det grunnleggende, slik som lysstyrke-, kontrast- og fysiske bildejusteringer så har HP fått lagt inn mye ekstra snadder. Vi kan styre den additive fargeblandingen helt fritt, kelvin kan justeres og muligheten for sRGB ligger inne.

Fysiske innstillinger

Skjermens fysiske innstillinger blir vi derimot ikke like imponert over. Her er alt begrenset til det absolutt minimale. Den eneste fysiske funksjonen skjermen har, er tilt. Skjermen kan ikke roteres eller høydejusteres, noe som er et stort savn. Man kan så klart roteres skjermen om man ønsker, men skjermen har ikke et eget snurrehjul. Undertegnede har den siste tiden fått litt dilla på piviot-funksjonen under tekstbehandling, men dette er heller ikke å finne.

HP 2309m

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen