HPs toppsjef Meg Whitman uttalte i fjor høst at HP vil satse på mobile enheter, men at det ikke vil komme noen mobiltelefon i 2013. (Bilde: HP)

HP vil tilbake i smartmobilmarkedet

Lover at telefonen skal bli annerledes.

HPs satsning på mobiltelefoner fikk en brå slutt etter at selskapet høsten 2011 droppet planene om mobile enheter basert på WebOS, operativsystemet de overtok da de kjøpte Palm i 2010. Men i løpet av de siste månedene har HP lansert flere nettbrett basert på Android, blant annet billig-brettet Slate 7, hybrid-produktet SlateBook X2 som lar deg veksle mellom Windows og Android, samt en ny Android-basert 21-tommers alt-i-ett-PC kalt Slate 21.

I et ferskt intervju med Indian Express bekrefter sjef for konsument-PC-er og nettbrett i Asia, Yam Su Yin, at også en mobiltelefon skal være underveis. 

– Svaret er ja, men jeg kan ikke gi deg noe tidspunkt for lansering. Det ville være dumt av oss å si nei. HP er nødt til å være med på dette, sier Yin.

Vil antagelig være basert på Android

Om telefonen vil være basert på Android, sier Yin ingenting om – men basert på produktlanseringene i det siste, er det  ingen grunn til å tro noe annet.

– Når du er sent ute er du nødt til å lage noe som er annerledes. Det er fortsatt ting som kan gjøres. Det er ikke for sent. Når HP er klar med en smartmobil, så vil den gi en annerledes brukeropplevelse, sier Yin.

HPs toppsjef Meg Whitman uttalte i fjor høst at HP vil satse på mobile enheter, men sa senere at det ikke vil komme noen mobiltelefon fra HP i 2013

Les også: Gjennombrudd for Intel i nettbrett

(Kilde: Indian Express)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen