HP Envy Rove 20. (Bilde: HP)

HP slipper sin første bærbare alt-i-ett-PC

Envy Rove 20 blir et slags kjempe-nettbrett.

Hittil har HPs alt-i-ett-PC-er bestått av stasjonære modeller som HP Spectre One og ulike HP Envy-varianter. Nå melder selskapet at en ny og mer praktisk alt-i-ett-modell er på vei.

PC-en har fått navnet HP Envy Rove 20 og har en berøringsskjerm på 20 tommer, noe HP mener gjør den godkjent som «bærbar» alt-i-ett-PC. Den markedsføres som en familievennlig modell som skal være enkel å flytte rundt i huset og som kan brukes som et ekstra stort nettbrett.

Foto: HP

Innebygd batteri

Maskinen er nemlig en ganske autonom enhet uten behov for dockingstasjon og med innebygd batteri som gjør den uavhengig av ledninger.

Med en skjermstørrelse på 20 tommer, og ikke minst en vekt på 5,4 kilogram, er den nok derimot upraktisk å frakte rundt utenfor hjemmets fire vegger.

Av tekniske spesifikasjoner kommer modellen med Haswell-prosessor, men det er usikkert hvilken. Ifølge Engadget har den også opptil 1 TB lagringsplass, 8 GB cache-SSD og de to trådløse tilkoblingene WiDi and 802.11ac.

Hydraulisk støtte

Den har også integrert Intel HD-grafikk, og skjermen er av typen IPS med en oppløsning på 1600 x 900 piksler og støtte for ti berøringspunkter.

HP Envy Rove 20 har en hydraulisk støtte på baksiden som skal gjøre det enkelt å veksle mellom 90-graders oppreist posisjon og å legge maskinen flatt ned på bordet for å for eksempel bruke den som spillemaskin. PC-en har ellers et par USB-porter og plass for minnekort. Batteritiden skal være på fire timer.

HPs nye alt-i-ett-maskin vil bli tilgjengelig i juli i USA. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

MSI kommer også snart med ny alt-i-ett-PC:
MSI AG2712 er beregnet på spillere »

(Kilder: HP, Slashgear, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen