HP-skriver med separate blekkpatroner

Se større bilder i produktguiden

For å kunne gjøre skriveren så rask, har HP laget et system der blekkpatronene står fast i skriveren, og overfører blekk til små blekktanker i skrivehodet. På den måten blir skrivehodet vesentlig mindre og lettere, og kan bevege seg raskere. Kombinert med et skrivehode med 3900 dyser, gir det en skriver som kan skrive et bilde i 10x15cm i normal kvalitet på 14 sekunder. Den klarer også opp til 32 A4-sider med tekst på ett minutt i svart/hvit eller 31 sider i farger. Alle tallene er HP’s egne.

HP har utviklet en teknologi som gjør at skriveren forbruker mindre blekk ved rensing av dyser, eller når skriveren har stått ubrukt en stund. Kombinert med separate blekktanker for hver farge, bør det gi reduserte utskriftskostnader.

En av de store fordelene med tidligere HP fotoskrivere har vært at de har hatt grått blekk i tillegg til fargene. Det har gjort dem velegnet til å skrive ut svart/hvit-bilder. Photosmart 8250 har dessverre ikke grått blekk, og vil derfor antakelig ikke være på samme nivå som enkelte tidligere modeller, når det kommer til denne typen bilder.

Et problem med en del skrivere er at måling av gjenværende blekk ikke alltid er nøyaktig. Det gjør at du gjerne går tom for blekk midt i en utskrift, og dermed er tid, papir og blekk bortkastet. HP har laget et system som sier fra på forhånd dersom det antakelig ikke er nok blekk igjen til utskriften du prøver å lage, så du kan bytte før du starter utskriften.

Skriveren støtter PictBridge, og har i tillegg kortleser for de aller fleste minnekort. Den ventes på markedet i august.

På neste side bringer vi pressemeldingen fra HP.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen