Nye HP Spectre X2.
Nye HP Spectre X2. (Bilde: HP)

HP oppgraderer den lekre luksus-hybriden sin

Spectre X2 får mer kraft og enda finere innpakning.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

HPs smekre luksushybrid Spectre X2 stiftet vi først bekjentskap med på et lanseringsarrangement i 2015, og som seg hør og bør med elektronikkprodukter som har vært på markedet en stund er det nå på tide med en oppgradering. I en pressemelding har HP avduket andre generasjon Spectre X2.

I likhet med mange andre oppgraderte produkter den siste tiden består den nye Spectre X2-renoveringen først og fremst  et byks opp til Intels Kaby Lake-arkitektur på prosessorfronten.

Den nye hybriden kommer nærmere bestemt med opptil Intel Core i7-7560U på 2,4 GHz, som definitivt er et betydelig steg opp fra Core M-brikkene i den forrige modellen. I tillegg fåes maskinen nå med opptil 8 GB minne og en SSD på opptil 360 GB.

Foto: HP

Høyere oppløsing og Bang & Olufsen

Skjermen er fremdeles på 12,3 tommer, men der den gamle Spectre-varianten kun bød på full HD-oppløsning kommer den oppgraderte modellen med en oppløsning på 3000 x 2000 piksler. Den kommer også med en penn som er optimalisert for Windows Ink, den nye digitalpennfunksjonaliteten i Windows 10.

Batteritiden skal ligge på opptil åtte timer ved blandet bruk og opptil syv timer ved videoavspilling. Hoved- og frontkameraene har oppløsninger på henholdsvis 13 og 5 megapiksler, og de to innebygde høyttalerne er laget i samarbeid med danske Bang & Olufsen.

Tastaturdelen, som altså er avtakbart via et magnetisk feste, kommer med et tastatur i full størrelse med baklys og en glass-pekeplate som ifølge HP byr på solid respons. Begge delene er laget i CNC-frest aluminium, og maskinen har også et støttebein i rustfritt stål som er belagt med kobber. 

HP Spectre x2 skal bli tilgjengelig i juni til en amerikansk startpris på 1000 dollar. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent.

Vi testet nylig HPs bærbare PC-modell Spectre  X360: Den gir en knallgod opplevelse for pengene »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen