Høyttalernyheter fra Creative


GigaWorks T20

GigaWorks T20 er to små og stilrene høyttalere som i følge Creative skal gi dyp bass selv uten bruk av subwoofer. Akkurat hva man legger i "dyp bass" gjenstår å høre, men høyttalerne benytter seg iallfall av Creatives BasXPort-teknologi for bedre bassgjengivelse.

Høyttalerne har mulighet for justering av bass, diskant og volum på fronten, i tillegg til utgang til hodetelefoner. De har en effekt på 14 Watt RMS per kanal. Produktet er allerede i salg for rundt 750 kroner.I-Trigue 200

Sammen med lanseringen av GigaWorks T20 lanserer Creative to høyttalersett som leveres med utskiftbare frontdeksler i mange forskjellige farger. Som standard leveres de med tre farger; rosa, blå og nøytral gjennomsiktig. Som tilleggsutstyr kan man kjøpe dekslene i fargene lime og sort.

Creative I-Trigue 200 (som vist ovenfor) er et billig høyttalersett, og mangler justering av bass og diskant. Høyttalerne har en effekt på 2 Watt RMS per kanal. Produktet er i salg for rundt 350 kroner.I-Trigue 250

En storebror til I-Trigue 200 lanseres også, nemlig I-Trigue 250. Dette høyttalersettet har en effekt på 2,5 Watt RMS per kanal. Produktet er i salg for i underkant av 400 kroner.

For flere produktbilder og spesifikasjoner, ta en titt på produktene i prisguiden.

(Kilde: Creative)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen