Høyttalende monsterklokke

Hva er alternativet til et headsett med kabler til ørepluggene? De fleste produsentene på CeBIT synes å være enige om at løsningen er en øreplugg med innbygget Bluetooth, eller et system du kan feste på solskjermen i bilen. Men slik tenker ikke Blueaction, som har kommet til at en håndfriløsning plassert på hånden (!) må være en god ide.

Derfor har de bygget mikrofon og en kraftig høyttaler inn i en klokke som får deg til å se ut som om du er hentet rett ut av en science fiction-film fra 60-åra.

Avtakbar
Produktet heter BAW-200D, og skal være kommet til andre generasjon i utviklingen. I motsetning til på første generasjon, kan selve klokkehuset på andregenerasjon løsnes og henges i en snor om halsen.

Samtidig har klokken fått stereoprofil (A2DP) slik at du nå kan bruke den for å høre radio eller MP3-filer om du har den slags på mobilen.

Blueaction har også lansert en litt mindre klokke der du kan plukke løs klokkehuset og stikke det i øret. Det blir unektelig litt vanskeligere å se hva klokka er, men du kan i det minste føre en noe mer diskret samtale.

Om du lurer på hvordan BAW-100D ser ut, så kan du klikke på bildet her:
[wip4: video=301 width=540 align=center]

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen