Høylytt MP3-mobil

Sony Ericsson lanserer i samarbeid med Sony Corporation høytalersystemet MDS-70 som skal gjøre det mulig å bytte ut både MP3-spilleren og stereoanlegget med mobilen.
MDS-70 kan brukes sammen med alle Walkman-mobilene, og vi antar at det dermed også fungerer sammen med andre av Sony Ericssons mobiler med samme kontakt i bunnen.

Etter hvert kan du ha over 1000 sanger på mobilen, og da er det praktisk å kunne spille av musikk ikke bare på høretelefoner for seg selv, men også sammen med venner.

Høytalerne i MDS-70 er av samme kvalitet som brukes i mange av Sonys digitale lydsystemer, og har ifølge Sony Ericsson en overraskende full og rik lydkvalitet.

Del med naboen

Og om det ikke er nok å spille de 1000 låtene for familien, kan nå også naboen få inn favorittlåtene dine. Han trenger bare å skru på radioen.

Han trenger altså verken mobil eller høytalersystemet fra Sony Ericsson, kun en helt alminnelig radio.

FM-senderen MMR-60 kan klikkes på i bunnen av mobiltelefonen din og sende favorittene dine ut over eteren. Dermed kan du selv, naboen og andre innen en viss rekkevidde plukke opp signalene med radioen sin.

Kravet er at naboen, eller radioen som skal plukke opp signaler, ikke står mer enn 10 meter unna mobilen din.

Radiobølger kan du få mulighet til å sende allerede i desember i år, mens høytaleranlegget ikke er å få tak i før på nyåret. God fornøyelse!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen