Høyere hastighet fra Get
Teknofil

Høyere hastighet fra Get

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Gets bredbåndskunder har lenge siklet etter større hastighet på nettet. Blant annet har dette blitt etterspurt i vårt forum. Get vil nå innfri ønskene.

Satser på 50Mb per sekund
Det var på et besøk hos Get i dag at informasjonsansvarlig Øyvind Husby kom med godnyheten. De vil om kort tid tilby nettlinjer på 50Mb per sekund til flere av sine kunder i Oslo.

- Kabelbransjen har de siste årene samlet seg for å kunne ta opp kampen med fiber. Det er bra med konkurranse da dette fører utviklingen videre og vi vil om noen uker kunne tilby kunder i Oslo linjehastighet på 50Mb per sekund, forklarte Husby.


Øyvind Husby hos Get lover oslokunder tilgang på 50Mb per sekund.

Vil ikke gå rett på 100
For mange har det ikke gått upåaktet hen at Gets tidligere eier, UPC, har begynt å tilby nettlinjer med 100Mb per sekund i Nederland. Så langt har derimot ikke Get planer om å strekke seg enda.

- Her er det flere faktorer som spiller inn, men vi er avhengig av at timingen på hastigheten spiller overens med prisen, påpekte Husby.

Per dags dato er den høyeste hastigheten Get tilbyr sine privatkunder 26Mb per sekund. Med denne utbedringen vil altså Get doble den mulige hastigheten for flere av sine kunder. Noen pris på den nye hastigheten vil Get derimot ikke ut med.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen