Høydepunkter fra forum-uken

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I ukene rundt påsken har forumet knapt stått stille, mest fordi svært mange forumbrukere satt foran PC-en i stedet for på påskefjellet. Resultatet var at den mest leste forumsaken ble nettmøtet med Kripos Datakrim, som ble vist nesten like mange ganger som tråden om HW.no-t-skjorter.

Og sa noen påske? Dotten, en av brukermoderatorene, har like gjerne skrevet forumets egen påskekrim - i tilfelle du i likhet med mange andre tilbrakte påsken i forumet. Den er farlig god!

Samtidig var de forskjellige trådene om The Gathering svært populære - for å finne venner og kjente på TG og for å snakke om "hva som skjer" generelt under samlingen på Vikingskipet.

Arbeidslogger - med lego og vafler
Mens vi er inne på TG - visste du at mange av de som var med i Casemod-konkurransen allerede har lagt arbeidsloggene sine på forumet?

I arbeidslogg-forumet kan du følge utviklingen av alt fra Bizardos Leela-kabinett, til Community-ansvarlig i HW.no, Tor Henning Ueland, sitt Legoprosjekt.

Mens du er inne i arbeidslogg-forumet, kan du jo også følge med på loggen til Power-Z sin helautomatiske vaffelpresse.

Musikk og proteinforskning
Det går dessuten sjelden lang tid mellom hver gang vi starter nye forumkategorier etter brukernes behov, og denne gangen har turen kommet til musikkskaping - for deg som liker å lage musikk.

Et annet spørsmål vi har fått inn epostkassen denne uken var et ganske friskt et om hvorfor i all verden Hardware.no-forumet er så langt nede på laglisten til folding@home? Her handler det tross alt om å bidra til proteinforskningen ved å donere en liten bit av prosessorkraften din - og ikke minst om å holde forum-fanen høyt :)

Fortsett gjerne å tipse oss om gode og nyttige forum-poster på tips@hardware.no!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen