Høy kontrast fra LG

Alternativ tekst mangler
LG Flatron L1970H
Kontrastmotoren DFC inneholder tre ulike enheter. Den første enheten skal detektere hva som vises på skjermen, og tilpasse kontrasten etter dette. Neste enhet skal redusere reflekser og gjenskinn i de svarte partiene. Den siste enheten skal sikre og opprettholde resultatet.

Nok en gang er det spillerne blant oss man frir til. Bevegelige gjenstander i mørke områder skal nå være lettere å oppdage, kjekt når man stormer inn i en bunker i BF2 uten at man ser noe som helst. Hjemmekinoentusiastene skal også ha noe å hente, bildet skal bli behageligere og gi en bedre filmopplevelse. Egne innstillinger for henholdsvis Gaming og Movie er på plass.

Aktuelle modeller
Først ute med DFC er L1770H og L1970H fra LG. Disse har skjermstørrelser på henholdsvis 17 og 19 tommer. Ellers har de en lysstyrke på 300 cd/m² og en responstid på 8 ms. Begge skjermene finnes i en prislistene til en rekke nettbutikker i skrivende stund. Prisene starter på noe over 2500 kroner for modellen med 17 tommer.


Alternativ tekst mangler
LG Flatron L203WT

I mars vil også modellen L203WT slippes med DFC. Denne har bredskjermsformat og tilbyr en oppløsning på opptil 1680x1050. Størrelsen på panelet er her 20 tommer. Denne modellen har også en lysstyrke på 300 cd/m² og en responstid på 8 ms. Kontrastraten er på sin side redusert til 1400:1.

På sikt kommer DFC til å bli standard i flertallet av LCD-skjermene fra LG.

(Kilde: LG)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen