Hotmail er nede

Hele verden er berørt av problemet som nå gjør det svært vanskelig å logge på Hotmail. Portalsjef for MSN Norge, Helge Birkelund, sier til Dagbladet at de er klar over problemet, og at mange norske brukere har problemer med å logge seg på. Og bekrefter at det er et global problem.

Hotmail er verdens største leverandør av e-post, og ble kjøpt av Microsoft i desember 1997, på et tidspunkt da tjenesten hadde 8,5 millioner abonnenter. I juli i år hadde MSN Hotmail hele 35,5% av webmail-markedet.

Problemet i dag gjør at man ikke får tak i nettsiden login.passport.net, som man trenger for å logge på med sin Passport-konto. Dette gjør det effektivt umulig å logge på Hotmail. Svært mange brukere av tjenesten MSN Messenger vil også være påvirket, og for øyeblikket kan man lese at "noen brukere kan ha problemer med å logge på tjenesten" på statussiden.

Å logge på MSN Messenger ved hjelp av Web Messenger, er også ikke mulig for øyeblikket, da denne tjenesten også er avhengig av domenet login.passport.net.

Det er foreløpig ikke kjent hvor lang tid det tar før problemet er fikset, men MSNs Helge Birkelund forsikrer ovenfor Dagbladet at de nå jobber på spreng med å løse problemet.

Kilde: Dagbladet, Wikipedia, Microsoft

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen