Hotell bytter ut piccolo med robot
Teknofil

Hotell bytter ut piccolo med robot

"Yobot" leverer bagasjen din på rommet.

Yotel er hotellkjeden som tilbyr gjestene med øye for god design overnatting for en billig penge. Til tross for den eksklusive looken koster ikke de dyreste rommene mer enn 179 dollar natten, noe som ikke er altfor dyrt tatt i betraktning at deres hoteller ligger i Manhattan, og på flyplassene i London og Amsterdam.

For å få til dette er mye av hotellets virke automatisert. Man sjekker både inn og ut ved å bruke automater. Dessuten er rommene utnyttet til det fulle med smarte, plassbesparende løsninger. Dermed får man ned kostnadene så mye som mulig uten at det går utover komforten.

Og et nytt ledd i denne strategien er ansettelsen av "Yobot" i New York. Yobot er en robot som tar seg av bagasjen din og sørger for at den havner på rommet ditt. Ikke bare er den kul å se på, den sparer også hotellkjeden for ekstra utgifter som piccoloer av kjøtt og blod krever. Yoboten ble ansatt og tatt i bruk allerede i sommer, men har på kort tid blitt en hit blant gjestene.

– Den er veldig inspirert av Japansk industri, og gir oss en visuell stimulering. Derfor har vi gjort den veldig synlig hos oss, forteller hotellsjef Gerard Green på YouTube.

Imidlertid er dette et hotellkonsept som ikke er enkelt å beskrive med ord. Vi anbefaler deg å sjekke ut denne videoen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen