Hot or not – mobiltelefonen vet svaret

Hot or not – mobiltelefonen vet svaret

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det enkle lille programmet kan kjøres på en rekke forskjellige mobiltelefoner, og inneholder en kalender med mulighet for å legge inn notater. Ved å loggføre kroppstemperatur, blødningsdager og legebesøk kan du hente ut grafer, sjekke regelmessighet og få en indikasjon på når sjansen er størst for å bli gravid, eller når du har en såkalt ”sikker” periode 

Røde dager
Programvaren er antakelig først og fremst ment for kvinner som planlegger familieforøkelse, men vi ser også for oss at menge menn kan ha nytte av verktøyet. Ettersom humørsvingninger gjerne følger menstruasjonssyklusen er det greit å ha en kalender der visse dager er merket med rødt, så du vet når det lønner seg å gå på gummisåler.

Tilsvarende er det kjekt å vite når du kan forvente et mer stabilt humør.

Det eneste lille aberet er at det gode humøret kan forsvinne som dugg for solen om hun oppdager at du overvåker syklusen hennes. Dessuten kan du få et forklaringsproblem om du insisterer på å måle temperaturen hennes regelmessig.

De mer avanserte funksjonene i ”Woman” er derfor forbeholdt kvinnen selv. 

Passord
Ettersom programvaren også lagrer informasjon om når du har hatt sex og om du brukte prevensjon, kan det være smart å bruke programmets passordbeskyttelse. Det er ikke trivelig om den slags opplysninger kommer på avveie.

Produsentens hjemmeside finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen