Høstferie = mobilmoro

Aspiro er de største på mobile innholdstjenester i Norge, og er blant annet eier av leverandørene Inpoc og Cellus.

 

Norsk ungdom laster normalt ned ti tusen ringetoner per dag. Da høstferien startet denne uken, steg dette tallet til fjorten tusen i løpet av de to første dagene.

 

Klare favoritter

Som vi skrev på Mobilen.no i går, er det James Blunt med ”You`re beautiful” som topper listen over de mest populære ringetonene. Hakk i hæl ligger Ravi & DJ Løvs ”Tsjeriau”, og Axel Frogs remiks av Beverly Hills Cop.

 

På spillfronten må Tetris og World Poker Tour, se seg slått av landeplagen Sudoku.

 

Vanligvis blir det lastet ned seks tusen javaspill i Norge hver dag, men i løpet av høstferieuken har dette tallet steget til åtte tusen. Informasjonssjef i Aspiro, Ann Charlotte Svendsson, er ikke overrasket over salgsøkningen den siste uken:

 

- Når folk har fri, kjøper de flere mobilinnholdstjenester. Vi ser den samme utviklingen også om sommeren og i juleferien, sier hun til Dagbladet.

 

God butikk

Prisene på ulike innholdstjenester som spill og ringetoner, ligger på alt fra femten til femti kroner. Aspiro vil ikke røpe nøyaktig hvor mye fortjeneste selskapet har på de ulike innholdstjenestene.

 

- Det varierer veldig hvor mye vi betaler for et spill. Det er alt fra femti øre til tyve kroner per nedlastning. Akkurat det samme gjelder for ringetoner; prisen starter på noen øre og går til mellom ni og ti kroner per nedlastning, sier Svendsson.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen