Høstens kjærlighet er rundt hjørnet

Høstens kjærlighet er rundt hjørnet

De nyeste designmobilene fra Nokia inngår i L’Amour-serien, og er Nokias forsøk på å gi deg et enda nærere forhold til mobiltelefonen din. Den ett år gamle kjærlighetserklæringen friskes opp, og Nokia gir oss tre nye kjærtegn.

I løpet av November vil de tre modellene være tilgjengelige i norske butikker.

Jaguar
Ifølge produktsjef Steen Mayerhoff i Nokias Fashion-avdeling er de nye modellene i L’Amour-serien mer feminine enn den forrige generasjonen. Allikevel tror han at den mørke fargevarianten appellerer til menn.

- Kjøper du en Jaguar sier den noe annet om deg enn hvis du kjøper en Skoda. På samme måte er det med mobiltelefonen din. Mange menn liker å skille seg ut, sier Mayerhoff til Mobilen.no

Den store kjærligheten – Nokia 7390
Nokias fremste kjærlighetserklæring er 3G-telefonen 7390. Den slanke og elegante foldemobilen er selskapets første motemobil som både har 3G, Kamera som tar bilder med 3 megapikslers oppløsning og en svært god musikkspiller.

Fargeskjermen er både stor og ekstremt fargeklar, telefonen har støtte for minnekort og er den hittil mest fullspekkede fashionmobilen Nokia har laget.

Mobilen.no har både kikket på og prøvd mobilen, og fargevalgene beskrives best med Nokias egne ord. Bronze Black er den mest maskuline varianten, mens den rosa Powder Pink er ”en utfordrende kombinasjon av keramisk hvit og pudderrosa”.

Prisen vil ligge på rundt 3500 kroner uten subsidier.

Ny liv til gammel kjærlighet – Nokia 7373
I den forrige L’Amour-serien ga Nokia oss modellen 7370. Anmeldere hadde mange lovord å si om den vesle sviveltelefonen. Nå blåser Nokia på nytt liv i den populære modellen, og pusser opp funksjonene så vel som utseendet.

Kameraet er oppgradert fra 1 til 2 megapiksler og ikke minst har minnekapasiteten blitt økt drastisk. Fra skrøpelige 10 MB minne har Nokia funnet plass til 128MB minne. Vi skulle ønske vi også kunne utvide med minnekort, men innser at vi kanskje ikke bør kreve for mye.

I L’Amour-serien er det tross alt i stor grad utseendet det kommer an på.

Prisen vil ligge rundt 2800 kropner, og i tillegg til Bronze Black og Powder Pink kommer Nokia 7373 i fargevalget Black Chrome.

Kjærlighet på tilbud
Den rimeligste og dermed også enkleste modellen er Nokia 7360. Som de andre ser den svært elegant ut, og for jenter som har lyst på en rimelig, rosa mobiltelefon er dette et godt valg.

Spesifikasjonene er ikke endret noe videre fra førsteutgaven av 7360, men fargevalget og materialene er oppdatert. Som Nokia selv sier det – 7360 i ”Powder Pink” er rett og slett ganske gjennomført jentete.

Prisen på nyversjonen av 7360 er forventet å bli rundt 1600 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen